Se organizează tabăra părinte-copil în perioada 16-18 august. Poate vreți să mergeți

Două nopți și trei zile durează tabăra părinte-copil, organizată în Corbeanca, Mogoșoaia, în perioada 16-18 august. Iată ce transmit organizatorii despre aceasta:

O să aveți ocazia să pescuiți, să călăriți, să vă plimbați cu caiacul, să vă bălăciți, dar și să vedeți câteva atracții turistice minunate. O să aveți parte și de o vânătoare de comori în pădure. În plus, bătăile cu apă, baloanele de săpun – mici și uriașe, tras cu cornete și întrecere în saci sunt alte câteva surprize de care vă veți putea bucura alături de cel mic.  

Nu putea să lipsească relaxarea, în acest timp ce micuții se vor distra în voie (supravegheați îndeaproape). Și astea sunt doar câteva dintre surprizele ce vă așteaptă pe parcursul celor trei zile.
În plus, veți putea dormi în căsuțe din lemn (condiții excelente – frigider, televizor, pat dublu, chiuvetă, duș), lângă un lac. Vă asigurăm că este una dintre dorințele celor mici: să doarmă într-un mediu diferit de acasă. 

tabăra părinte-copil

Preț: părinte-copil – 1480 de lei. Costul include: două nopți de cazare, 8 mese și toate activitățile (de la călărie, la caiac și treasure hunt). Tot în această sumă de bani, sunt incluse și tricourile, șepcile și  multe alte surprize. Pentru înscrieri, trimiteți un e-mail la cristina.sevoiu@smartandhappychild.ro.
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)