Se organizează tabăra părinte-copil în perioada 16-18 august. Poate vreți să mergeți

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Două nopți și trei zile durează tabăra părinte-copil, organizată în Corbeanca, Mogoșoaia, în perioada 16-18 august. Iată ce transmit organizatorii despre aceasta:

O să aveți ocazia să pescuiți, să călăriți, să vă plimbați cu caiacul, să vă bălăciți, dar și să vedeți câteva atracții turistice minunate. O să aveți parte și de o vânătoare de comori în pădure. În plus, bătăile cu apă, baloanele de săpun – mici și uriașe, tras cu cornete și întrecere în saci sunt alte câteva surprize de care vă veți putea bucura alături de cel mic.  

Nu putea să lipsească relaxarea, în acest timp ce micuții se vor distra în voie (supravegheați îndeaproape). Și astea sunt doar câteva dintre surprizele ce vă așteaptă pe parcursul celor trei zile.
În plus, veți putea dormi în căsuțe din lemn (condiții excelente – frigider, televizor, pat dublu, chiuvetă, duș), lângă un lac. Vă asigurăm că este una dintre dorințele celor mici: să doarmă într-un mediu diferit de acasă. 

tabăra părinte-copil

Preț: părinte-copil – 1480 de lei. Costul include: două nopți de cazare, 8 mese și toate activitățile (de la călărie, la caiac și treasure hunt). Tot în această sumă de bani, sunt incluse și tricourile, șepcile și  multe alte surprize. Pentru înscrieri, trimiteți un e-mail la cristina.sevoiu@smartandhappychild.ro.
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)