KIC InnoEnergy caută până pe 12 august parteneri locali care să promoveze inovația în energie durabilă

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

KIC InnoEnergy a lansat un apel pentru parteneriate adresat companiilor, incubatoarelor, centrelor de transfer de tehnologie, universităților, centrelor de cercetare aplicată sau entităților guvernamentale implicate în inovații în energia durabilă interesate să devină reprezentanții KIC InnoEnergy în România.

Candidații câștigători vor deveni membrii ai comunității KIC InnoEnergy, având astfel acces la programe de instruire în domeniul afacerilor, la programe de îndrumare pentru angajați, precum și la potențiale finanțări. Partenerii selecționați vor acționa ca reprezentanți locali ai KIC InnoEnergy. Rolul lor va fi să identifice și să contribuie la accelerarea procesului de creare și de comercializare de noi produse și soluții în domeniul energiei durabile, prin implicarea investitorilor și industriei de profil; de asemenea, partenerii vor organiza programe de mentorat pentru membrii comunității KIC InnoEnergy.

Cele trei domenii esențiale ale inovației susținute activ de KIC InnoEnergy:

  • Educație, pentru a ajuta la crearea unei forțe de muncă informate și ambițioase, care înțelege cerințele durabilității și nevoile industriei – pentru viitorul domeniului.
  • Proiecte inovatoare pentru a aduce laolaltă și a crea o colaborare de idei, inventatori și industrie, care să genereze produse și servicii viabile din punct de vedere comercial, cu rezultate reale.
  • Servicii de creare de afaceri pentru a-i ajuta pe antreprenori și start-up-uri care creează afaceri durabile să se dezvolte rapid și să contribuie la ecosistemul energetic global.

„Este o oportunitate unică pentru companii să devină un jucător important al comunității energiei sustenabile KIC InnoEnergy”, declară Christo Balinow, Business Development Manager – KIC InnoEnergy pentru America de Nord, Europa Centrală și de Est și Orientul Mijlociu. “Căutăm companii dedicate energiei sustenabile, pasionate de domeniu, care doresc să devină parte a unui program relevant. Partenerii câștigători vor avea un rol esențial pentru susținerea antreprenorialului, inovației și comercializării de idei revoluționare.”

Mai multe detalii despre procesul de selecție sunt disponibile aici.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)