Beach Handball în Baia Mare, pe 20 și 21 august

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Scriu aceste rânduri pentru că, deși sunt de vreo 20 de ani prin București, sunt atent la ce se întâmplă prin urbea mea natală. Și, cum Rafael m-a tras de mânecă, uite că vă anunț și eu, poate vă înscrieți, poate participați, de astea :)

Cu o istorie care datează de peste 20 ani și numeroase campionate organizate în toată lumea, acest sport și-a făcut intrarea și în Europa în anul 2000 când a fost organizat primul campionat european de Beach Handball în Gaeta, Italia. De atunci a avut loc o explozie a acestui sport în toată Europa, iar acum ajunge și la Baia Mare.

Beach Handball-ul este un sport care se remarcă atât prin energia jucătorilor și piruete spectaculoase, dar mai ales prin atmosfera relaxată datorată modului în care se desfășoară – pe plajă, sub soarele fierbinte, întimp ce muzica răsună în boxe.

Beach Handball în Baia Mare

În perioada 20-21 august 2016, handbalul aduce marea la munte pentru Ediția cu Nr. 1 a “Baia Mare Beach Handball Challenge“. Două zile pline de distracție, voie bună, handbal pe plajă, piruete spectaculoase, soare din abundență, în care cuvantul cheie va fi “Fair-play” – principiul care stă la baza beach handball-ului.

Cui se adresează evenimentul?

Competiția se adresează iubitorilor de handbal – amatori sau profesioniști – din toată țara, cu vârste începând cu 16 ani și va avea două categorii: feminin și masculin. De asemenea sunt așteptați în număr cât mai mare spectatori, suporteri, amatori de show sportiv și de relaxare. Singura cerință obligatorie este distracția. Te menții în formă în timp ce te distrezi cu prietenii pe plajă.

Condițiile de validare ale echipelor înscrise în competiție:
1. Completarea formularului de inscriere disponibil pe pagina oficială a evenimentului: www.facebook.com/BaiaMareBeachHandball
2. Echipa să fie alcătuită din 6-8 membrii cu vârsta minimă 16 ani.
3. Achitarea taxei de 20lei/membru.

De unde a pornit ideea evenimentului?

“Vinovatul” pentru acest eveniment este Tudor Marta – campion, câștigător al Cupei României și a Supercupei cu HCM MINAUR în 2014-2015.

Născut într-o familie de handbaliști, Tudor a descoperit pasiunea pentru handbal de la o vârstă fragedă, demonstrându-și abilitățile de handbalist în cei 17 ani de când practică acest sport. Începând de la junioratul în cadrul CS MARTA și ulterior evoluând în cadrul echipeilor U Transilvania – Cluj și CS Caras Severin, Tudor Marta a avut un parcurs frumos în handbalul românesc, în ultimii 2 ani reprezentând cu mândrie orașul natal.

“Deși la nivel internațional, Beach Handball-ul este foarte cunoscut, în România este un concept nou, iar organizarea unui astfel de eveniment este o provocare personală pentru mine. De aceea anul acesta mi-am propus ca împreună cu Asociația DEIS și cu o echipa de voluntari să organizăm un eveniment care să rămână întipărit în mintea și inimile băimărenilor – cei mai mari fani ai handbalului – și de ce nu, să facem din acest eveniment o tradiție anuală.” Tudor Marta.

Pentru detalii suplimentare Tudor Marta îți stă la dispoziție la numărul de telefon 0740 306 688 sau pe email martatudormihai@yahoo.com.

beach handball baia mare

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)