30.04.2017

Fă-ți bagajul că pleci gratis în Santorini. Cel puțin așa am auzit eu de la FashionUP

FashionUP lansează campania „Fă-ți bagajul! Pleci gratis în Santorini“, pentru a face o surpriză clienților care se pregătesc de concediu.

Astfel, în perioada următoare, cei care comandă de pe site-ul FashionUP vouchere de reducere vor fi înscriși automat la o tombolă. Premiul pe care îl pot câștiga este o excursie în insula grecească Santorini, oferită de agenția Terra Tourism.

Campania se desfășoară în perioada 4 – 18 august, iar pentru a intra în competiție, clienții trebuie să comande, gratuit, între unul și șase vouchere de reducere, care se găsesc pe site sub forma unor icon-uri care ilustrează accesorii de vacanță.

Acestea oferă reduceri între 15% și 20% și sunt valabile timp de o lună din momentul în care sunt comandate. Ele pot fi folosite pentru orice produs de pe site, reducerea urmând să se aplice la întreaga comandă plasată. Cei care vor să aibă reducere la mai multe comenzi pot comanda, în cadrul acestei campanii, mai multe vouchere de reducere, pe care le vor avea astfel la dispoziție.

P. S. Câștigătorul va fi anunțat pe 19 august, la ora 12.00.

FashionUP

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

„Prima casă pentru căței”, un program foarte fain ce încurajează adopția câinilor fără stăpân

Ce mărci de mașini caută românii pe net

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *