20.07.2017

Știați că există o… Tabără de copii mari? Adică de ăștia până în 105 de ani :D

Am primit informația asta despre Tabăra de copii mari și am zis că merită să o dau mai departe, poate vă apucă pe unii dorul de stat în cameră de tabără de aia cu 10 paturi :))

Pe parcursul zilelor 2, 3 si 4 septembrie va avea loc prima editie a proiectului “Tabara de copii mari”, care propune adultilor o plimbare inapoi in timp, dar plina de activitati specifice anului 2016.

Tabara de copii mariFiind prima tabara din Romania adresata copiilor mari, programul de distractie va fi non stop, iar calatoria spre libertate costa doar 100 de euro, unde sunt incluse cazarea si transportul. Biletele pot fi achizitionate de aici.

Construita in asa fel incat sa ne aminteasca de copilarie, tabara se va desfasura la mare, la Eforie Sud, cu 400 de locuri disponibile pentru cazare, incepand de la 3 pana la 10 paturi intr-o camera.

“Tabara de copii mari” imbina activitatile de joaca, printre care amintim bataia de culori si cu baloane cu apa, cu momentele pentru majori, cum ar fi 20 djs la pupitru, muzica live, zone de relaxare si de entertainment. Mai mult, vor exista si tarabe cu accesorii handmade, iar focul de tabara va fi intretinut de un moment muzical cu tarabane si de un jam session.

Pe langa faptul ca distractia este motto-ul mini vacantei de la inceputul toamnei, zona in care se va desfasura tabara este exact locul de intalnire dintre plaja si padure, astfel ai parte de 2 in 1, racoare si soare in acelasi timp.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Marți, 2 august, mă auziți la matinalul de la Radio Seven

Căutăm bloggeri care să se joace cu nisipul kinetic :D

2 comentarii

  1. miercuri, 3 august 2016, 10:56

    […] citesc pe Chinezu. Și cred că am cel mai întemeiat motiv: vine intotdeauna cu informații utile! Așa am aflat și […]

    Răspunde
  2. vineri, 12 august 2016, 19:26

    Excelent! Sper sa pot ajunge!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *