Ia uitați-vă cu ce hal de filmulețe se promovează Festivalul Film 4 Fun…

Este vorba despre Festivalul Film 4 Fun, care va avea loc la Sinaia, între 4-7 august. Și unde ajung pentru prima oară în viața mea de bloger bătrân și pe alocuri simpatic. Apropo, dacă sunteți prin zonă, poate dați un semn, ciocnim o bere, o cafea, un ceai, de astea de regim :D

Ei bine, organizatorii Festivalului au început o serie de filmulețe întru promovarea isprăvii. Și, cum o să fiu prin zonă, am zis că trebuie să le urmăresc. Și, pe cale de consecință, să mă amuz corespunător. Ceea ce am făcut. Și ceea ce vă doresc și vouă :))

Filmele de mai jos sunt realizate pe sistem de voluntariat, cum ar veni. Ce mi se pare tare este că organizatorii Festivalului nu doar că au acceptat ca isprava să fie promovată prin astfel de chestiuni, dar chiar au încurajat voluntarii să – ca cităm un fotbalist! – facă o figură frumoasă :))

Vă dau mai jos lista cu filmulețele cu pricina. Am pus și ”credite” unde am găsit. Poate îmi ziceți voi dacă am scăpat pe cineva, ar fi păcat să nu îi salut pe această cale :)

Și reiau invitația să veniți și voi la Sinaia la Festival, mai ales dacă sunteți prin zonă, pe Valea Prahovei.

”El și ea”Anca Munteanu, Irina Ionescu, Eugen Dediu, Marina Vlad, Timotei Aiordăchioaiei, Iuliana Cobzaru, Dan Stancu.

„Unde dai şi unde crapă”Tiby Ștefănescu, Alexandru Cătănoiu, Cristina Danu, Vlad Brumaru, Dorin Enache, Claudiu Mărginean, Iuliana Cobzaru, Andra Neacșu, Gordana MihajlovAnca Munteanu.

Bună dimineața” – Gordana Mihajlov, Adi Gheo și Cristina Danu.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)