Ajung la Festivalul Film 4 Fun de la Sinaia pentru prima dată!

Am aflat despre Festivalul Film 4 Fun de la stimabila Laura Baron (vă recomand să urmăriți emisiunea pe care am săvârșit-o cu ”profa”, o să vă placă :D). Care, sufletistă cum o știm, dar și dintr-o bucată, cum o știm și așa :)), mi-a zis că îi este atât de drag festivalul ăsta și că a pus atât de mult suflet în el încât m-a convins că trebuie să fiu și eu un mărunt martor ocular la această ispravă. Așa că ajung, între 4-7 august, în Sinaia, la cea de-a opta ediția a acestei prea-frumoase întâmplări :)

Hai să vă zic altfel: faptul că Laura a reușit să mă scoată din ”bârlogul” meu de weekend, care înseamnă, tradus, că vreau să stau cu familia mea minunată și, în esență, în afară de a mă bucura de ei să nu fac nimic altceva, este mare lucru! Doar că, vedeți voi, atunci când simt o chestie de coracon, parcă mă trage feng shuiul curiozității de blogger să văd ”care-i faza, domle, care-i faza?!. Iar Laura a reușit, cu stilul ei, să mă facă să intru în această fază de blogger curios. O să plătească pentru asta… :))

Dacă ajungeți cumva pe la Sinaia (sau pe valea Prahovei, la o adică) în perioada 4-7 august, dați un semn. Poate ne vedem la Festival. Și, poate, dați și voi o bere. Dar numai ca să vă dau și eu una :))

Pe partea de ce se va întâmpla la Festival, multe nu am a vă spune, pentru că nu am fost niciodată, desigur, deci nu am un istoric sau ceva. Dar vă dau programul mai jos, poate vă face ceva cu ochiul.

Eu deja simt că o să fiu foarte emoționat când o voi vedea pe scenă pe doamna Cezara Dafinescu, la festivitatea de deschidere. Sau când o să primească Gheorghe Visu un premiu special. Dap, deja simt furnici :)

Ne vedem la Sinaia!

program facebook_joi

program facebook_vineri

program facebook_sambata

film 4 fun

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Ajung la Festivalul Film 4 Fun de la Sinaia pentru prima dată!”

  1. Pingback: Ia uitați-vă cu ce hal de filmulețe se promovează Festivalul Film 4 Fun... - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)