Ajung la Festivalul Film 4 Fun de la Sinaia pentru prima dată!

Am aflat despre Festivalul Film 4 Fun de la stimabila Laura Baron (vă recomand să urmăriți emisiunea pe care am săvârșit-o cu ”profa”, o să vă placă :D). Care, sufletistă cum o știm, dar și dintr-o bucată, cum o știm și așa :)), mi-a zis că îi este atât de drag festivalul ăsta și că a pus atât de mult suflet în el încât m-a convins că trebuie să fiu și eu un mărunt martor ocular la această ispravă. Așa că ajung, între 4-7 august, în Sinaia, la cea de-a opta ediția a acestei prea-frumoase întâmplări :)

Hai să vă zic altfel: faptul că Laura a reușit să mă scoată din ”bârlogul” meu de weekend, care înseamnă, tradus, că vreau să stau cu familia mea minunată și, în esență, în afară de a mă bucura de ei să nu fac nimic altceva, este mare lucru! Doar că, vedeți voi, atunci când simt o chestie de coracon, parcă mă trage feng shuiul curiozității de blogger să văd ”care-i faza, domle, care-i faza?!. Iar Laura a reușit, cu stilul ei, să mă facă să intru în această fază de blogger curios. O să plătească pentru asta… :))

Dacă ajungeți cumva pe la Sinaia (sau pe valea Prahovei, la o adică) în perioada 4-7 august, dați un semn. Poate ne vedem la Festival. Și, poate, dați și voi o bere. Dar numai ca să vă dau și eu una :))

Pe partea de ce se va întâmpla la Festival, multe nu am a vă spune, pentru că nu am fost niciodată, desigur, deci nu am un istoric sau ceva. Dar vă dau programul mai jos, poate vă face ceva cu ochiul.

Eu deja simt că o să fiu foarte emoționat când o voi vedea pe scenă pe doamna Cezara Dafinescu, la festivitatea de deschidere. Sau când o să primească Gheorghe Visu un premiu special. Dap, deja simt furnici :)

Ne vedem la Sinaia!

program facebook_joi

program facebook_vineri

program facebook_sambata

film 4 fun

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Ajung la Festivalul Film 4 Fun de la Sinaia pentru prima dată!”

  1. Pingback: Ia uitați-vă cu ce hal de filmulețe se promovează Festivalul Film 4 Fun... - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)