#CeVrăjiMaiFacBloggerii Marius Matache o arde cu emisiune despre Rio 2016 la RFI

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe stimabilul Marius Matache (Make, așa cum îl știți) îl mănâncă mereu undeva, ca să o zic pe aia românească :)) Așa că nu poate sta liniștit nici o clipă. Dar este o neliniște de aia constructivă, dacă vreți.

Ultima ispravă pe care o comite este emisiunea Bilanț Olimpic” de la RFI, pe care o puteți asculta începând de mâine, 30 iulie, de la ora 10.10, când îi are ca invitați pe Alin Petrache, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român pe 30 iulie și Andrei Iosep, fostul poloist, participant la JO de la Londra din 2012 și omul despre care zice Make ”îi datorez participarea mea ca spectator la Londra și apropierea de sportul românesc”.

Emisiunea Bilanț Olimpic este difuzată sâmbăta, începând cu ora 10:10 la RFI România. RFI este disponibil în FM în şase oraşe din România – Bucureşti (93.5 FM), Iaşi (97.9 FM), Craiova (94 FM), Sibiu (89 FM), Cluj-Napoca (91.7 FM), Timişoara (96.9 FM) – şi Chişinău (107.3 FM). De asemenea, poate fi ascultat şi online pe www.rfi.ro sau prin intermediul aplicaţiei mobile disponibile pe Google Play.

Profit de ocazie să vă spun că puteți descărca și aplicația #TeamRomania (Kooperativa 2.0 a fost implicată masiv în realizarea acestei aplicații!), unde puteți urmări de pe telefon și de pe tabletă la modul corespunzător ce o să se întâmple la Rio. Așa, ca să știți :)

1_1

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)