#CeVrăjiMaiFacBloggerii Marius Matache o arde cu emisiune despre Rio 2016 la RFI

Pe stimabilul Marius Matache (Make, așa cum îl știți) îl mănâncă mereu undeva, ca să o zic pe aia românească :)) Așa că nu poate sta liniștit nici o clipă. Dar este o neliniște de aia constructivă, dacă vreți.

Ultima ispravă pe care o comite este emisiunea Bilanț Olimpic” de la RFI, pe care o puteți asculta începând de mâine, 30 iulie, de la ora 10.10, când îi are ca invitați pe Alin Petrache, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român pe 30 iulie și Andrei Iosep, fostul poloist, participant la JO de la Londra din 2012 și omul despre care zice Make ”îi datorez participarea mea ca spectator la Londra și apropierea de sportul românesc”.

Emisiunea Bilanț Olimpic este difuzată sâmbăta, începând cu ora 10:10 la RFI România. RFI este disponibil în FM în şase oraşe din România – Bucureşti (93.5 FM), Iaşi (97.9 FM), Craiova (94 FM), Sibiu (89 FM), Cluj-Napoca (91.7 FM), Timişoara (96.9 FM) – şi Chişinău (107.3 FM). De asemenea, poate fi ascultat şi online pe www.rfi.ro sau prin intermediul aplicaţiei mobile disponibile pe Google Play.

Profit de ocazie să vă spun că puteți descărca și aplicația #TeamRomania (Kooperativa 2.0 a fost implicată masiv în realizarea acestei aplicații!), unde puteți urmări de pe telefon și de pe tabletă la modul corespunzător ce o să se întâmple la Rio. Așa, ca să știți :)

1_1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: