Cică oamenii își cumpără de acum bilete pentru concertele de Crăciun

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

N-o spun eu, ci organizatorii evenimentelor de acest fel, care au pus deja în vânzare bilete pentru ultima parte a anului 2016. De exemplu, VIENNA MAGIC – CHRISTMAS EDITION, turneul charismaticilor muzicieni austrieci, va străbate numeroase orașe din țara noastră, întocmai ca Johann Strauss, împreună cu a sa orchestră, în iarna anului 1847 și va culmina cu o reprezentație de gală,  în specificul stil vienez, găzduită pe 21 decembrie, la Sala Palatului din București. Și da, ați ghicit, biletele s-au pus deja în vânzare. Mai exact:

Persoanele care își vor cumpăra biletele în perioada de PRESALE, desfășurată între 25 iulie – 25 august 2016, vor beneficia de o reducere de 20% din prețurile afișate mai jos.

Prețurile biletelor  variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: VIP – 200 lei, Cat.I – 145 lei, Cat.II – 115 lei, Cat.III – 85 lei si Cat.IV – 55 lei.

Acestea sunt disponibile la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center – etj.2, Sala Palatului, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines, sau online prin: ticketnet.ro,  iabilet.ro,  bilet.rowww.bilete.rostartickets.ro si eventim.ro.

Mna, deși nu îmi place deloc să mă gândesc la iarnă, v-am anunțat. Să mă aunțați și voi când vă luați bilete. :D

vienna

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)