Cică oamenii își cumpără de acum bilete pentru concertele de Crăciun

N-o spun eu, ci organizatorii evenimentelor de acest fel, care au pus deja în vânzare bilete pentru ultima parte a anului 2016. De exemplu, VIENNA MAGIC – CHRISTMAS EDITION, turneul charismaticilor muzicieni austrieci, va străbate numeroase orașe din țara noastră, întocmai ca Johann Strauss, împreună cu a sa orchestră, în iarna anului 1847 și va culmina cu o reprezentație de gală,  în specificul stil vienez, găzduită pe 21 decembrie, la Sala Palatului din București. Și da, ați ghicit, biletele s-au pus deja în vânzare. Mai exact:

Persoanele care își vor cumpăra biletele în perioada de PRESALE, desfășurată între 25 iulie – 25 august 2016, vor beneficia de o reducere de 20% din prețurile afișate mai jos.

Prețurile biletelor  variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: VIP – 200 lei, Cat.I – 145 lei, Cat.II – 115 lei, Cat.III – 85 lei si Cat.IV – 55 lei.

Acestea sunt disponibile la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center – etj.2, Sala Palatului, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines, sau online prin: ticketnet.ro,  iabilet.ro,  bilet.rowww.bilete.rostartickets.ro si eventim.ro.

Mna, deși nu îmi place deloc să mă gândesc la iarnă, v-am anunțat. Să mă aunțați și voi când vă luați bilete. :D

vienna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: