F64 lansează proiectul „Fotografia – pasiune și meserie”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

F64 lansează proiectul „Fotografia – pasiune și meserie”, prin care, în următoarele luni, va prezenta poveștile consultanților săi, implicarea de care au dat dovada, obstacolele întâmpinate și motivația de a continua.

Primul care va vorbi despre pasiunea sa și munca la F64 este Ștefan Popescu, consultant specialist de vânzări. Îi vor urma alți colegi cu povești dintre cele mai interesante și mai spectaculoase, însoțite de fotografiile pe care le-au realizat în anii în care au îmbinat pasiunea cu meseria. O parte dintre aceștia sunt Andrei Badea, Bogdan Bratu, Cosmin Boteanu, Adrian Manea, Alexandru Nicușor Matei, Ana Măreșescu, Ilie Micuț-Istrate, Maria Luisa Mihăilă, Andrei Ciobotea, Matei Moroldo, Adrian Nistia, Ștefan Petrescu, Bogdan Popa, Eugen Popa, Cătălin Tutunaru și Cristina Țintă.

„Sunt un pasionat de fotografie, apreciez fotografiile altora și am pornit F64 pentru a-i aduce pe toți la un loc în jurul acestui mod de exprimare. În toți acești ani, de când am încadrat într-un dreptunghi elementele pe care le voiam în imaginea finală până la debutul acestui proiect, am întâlnit și am vorbit cu sute de fotografi. Fiecare mi-a spus că pentru fotografie a avut o pornire interioară și un sentiment de apartenență, iar la un moment dat au simțit că pasiunea le poate deveni și meserie. Acum, încercăm ca prin membrii echipei F64 să le prezentăm cât mai multor oameni că imaginea există peste tot, trebuie să știi cum vrei s-o surprinzi și să transmită ceea ce ești tu, ceea ce vezi tu. Fiecare om este unicat și așa este și fotografia sa. Prin parcursul consultanților noștri vom alcătui un mozaic de povești interesante și cadre frumoase, care sperăm să fie sursă de inspirație pentru fotografi și stimulent al curiozității pentru publicul larg. Pentru F64 este cu siguranță un motiv de mândrie“, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64.

P. S. Cei interesați pot lua contact direct cu oamenii ale căror povești vor fi prezentate chiar în magazinul F64, din Bulevardul Unirii nr. 45.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “F64 lansează proiectul „Fotografia – pasiune și meserie””

  1. Pingback: Proiectul F64 „Fotografia - pasiune și meserie“ debutează cu prima poveste - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)