20.07.2017

Înscrieți o școală în campania #MingiInScoli și școala va primi mingi de handbal

Salut cu mare, mare entuziasm campania #MingiInScoli, lansată de Federația Română de Handbal, în parteneriat cu Henkel Beauty Care România. Motivul entuziasmului meu este unul foarte simplu, dar, de fapt, atât de complicat în contextul actual: campania va duce la accesul mai larg al copiilor către handbal și către creșterea probabilității ca unii dintre ei să devină handbaliștii cu care o să ne mândrim.

Dacă vi se pare cumva că nu este o motivație suficient de puternică, vă rog să vă gândiți un pic la cât de slab dotate sunt școlile românești, din punctul de vedere al oportunității de a practica un sport, în condiții normale, ca să le zic așa. Și mai gândiți-vă că

Iar, pentru cei din leatul meu, care la un moment dat ați făcut un sport de performanță ca juniori, aduceți-vă aminte de fiorul pe care îl aveați când intrați pe teren și când primeați și dădeați o pasă. Și gândiți-vă că, prin implicarea în această campanie, veți oferi unor copii fiorul acela de care ați avt voi parte. Pentru că, poate, fără implicarea voastră, acești copii nu ar avea parte de așa ceva…

Cum poți înscrie o școală în campania #MingiInScoli

Intri în secțiunea ”Înscrie o școală” de pe siteul campaniei, completează câmpurile de acolo, pune și o motivație pentru care vrei să înscrii școala, încarci o poză cu terenul de sport și gata, ai înscris școala pentru a primi cuvenitele mingi de handbal :)

Cum poți contribui la campania #MingiInScoli

Orice persoană care achiziționează până pe 7 august din magazinele din comerțul modern produse aparținând mărcilor Fa (cu excepţia săpunului solid), Schauma, essence Ultime, Gliss, și Taft, va contribui la dotarea școlilor din România cu mingi de handbal. Pentru că 50 de bani din fiecare produs pe care îl cumpărați o să se ducă înspre dotarea școlilor cu mingi.

Am rugămintea să transmiteți mai departe mesajul acestei campanii, ca să audă cât mai multe școli despre această oportunitate și pentru ca mingile să ajungă la cât mai mulți copii. Și, poate, în viitor, când unii dintre acești copii o să ajungă mari jucători de handbal, o să își amintească despre momentul acela când a pus mâna pentru prima dată pe o minge de handbal. Moment pe care voi, prin implicarea voastră, l-ați putea oferi :)

Eu vă las și cu un filmuleț, pe care l-am făcut împreună cu Cristian Florea, la sediul Kooperativa 2.0, în care, desigur, salutăm cu drag și pe stilul nostru această campanie :D

Vizual campanie Mingi in scoli

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Urmează o nouă ediție Summer Bike Fiesta, marca Unica

Samsung a lansat „The Anthem”, dedicat RIO 2016. Foarte fain :)

22 comentarii

 1. luni, 25 iulie 2016, 12:15

  Done. Trimis unui profesor de la fosta mea școală. Sper să o înscrie. :D

  Răspunde
 2. Narcisa
  marți, 26 iulie 2016, 15:37

  Am incercat sa ma inscriu de 4 ori. Nu se incarca atunci cand dai „Inscriere”! Sau poate nu iti arata ca te ai inscris!😰

  Răspunde
  • joi, 28 iulie 2016, 09:05

   Hmmm, o să dau mai departe să văd care este problema. Mulțumesc pentru că mi-ai zis!

   Răspunde
 3. Oli
  miercuri, 27 iulie 2016, 16:21

  Dar de unde stim ce scoli au primit mingi si cate? Nu scrie nimic legat de acest lucru, doar totalul de mingi date.😐 Oare cum se poate afla?

  Răspunde
  • luni, 1 august 2016, 15:20

   Uitați ce răspuns am primit: ”Încă pot fi înscrise școli în campanie și probabil nr mingilor e dat de suma de bani care se va strange”.

   Răspunde
 4. luni, 1 august 2016, 14:29

  Bună ziua! Repet oarecum întrebarea lui Oli, doar că pe noi ne interesează cum verificăm dacă înscrierea școlii noastre s-a realizat cu succes, și, dacă totul a decurs cum trebuie, cum aflăm dacă școală noastră va primi mingi. Vă mulțumesc!

  Răspunde
 5. Vásárhelyi ibolya
  marți, 2 august 2016, 20:40

  Nu pot să inscriu şcoala ,când ajug la final ma dă afară de pe pagină am încercat de foarte multe ori

  Răspunde
 6. Sevastia
  miercuri, 3 august 2016, 15:03

  Am inscris doua scoli. In formular am trecut e-mail-rile scolilor, Precizez ca, eu nu am acces la cele doua e-mail-uri ale scolilor. Intrebrea mea este:Cum pot sa aflu daca sunt/nu eligibile, adica , daca vor/nu castiga mingile de handbal?
  Multumesc anticipat!

  Răspunde
 7. daria
  miercuri, 3 august 2016, 15:10

  Excelentă inițiativa. Am inscris școala în care functionez si sunt sigura ca voi afla daca a fost aleasa ca elevii nostri sa beneficieze de mingi noi de fotbal. Cu siguranta elevii nostri, dar si tanarul profesor vor fi fericiti. Multumim tuturor celor care se gândesc la sănătatea copiilor pe care o pot avea practicând sport. Personal, am jucat handbal în școală și este unul din sporturile mele preferate.

  Răspunde
  • daria
   miercuri, 3 august 2016, 15:12

   Rectific: mingi noi de HANDBAL.

   Răspunde
 8. Gabriela
  joi, 4 august 2016, 19:40

  Mi -as dori enorm ca scoala sa beneficieze de aceste mingi. Elevii abia acum au aflat cum se joaca handbal. Suntem un grup de profesori care, dupa ce scoala a fost dotata cu teren ,incearca sa picure in sufletele copiilor cate un strop din magia handbalului… si merge.Copilaria si adolescenta noastra a fost mai frumoasa- sportul era mai mult promovat. Se organizau competitii sportive la care participam cu mare drag. Este o scoala rurala cu elevi minunati si cadre didactice devotate meseriei. Dupa ore, duminica sau in zilele de sarbatoare din cursul saptamanii ne intalnim la un meci de handbal cu echipe mixte: profesori-elevi. Eu cred ca am reusit sa le insuflam dragostea pentru acest joc dar pentru performanta trebuie ceva mai mult si de aceea ne-am dori sa obtinem cateva mingi ca bunavointa exista. Va multumim pentru initiativa dumneavoastra si cred ca faceti un lucru minunat!

  Răspunde
 9. Costel Gavrila
  vineri, 5 august 2016, 01:52

  o idee foarte frumoasa ,,,sper sa fie adevarata ,,,,la cate iluzii ne fac unii nici nu mai stii ce sa crezi ,,,noi profesorii am fost pacaliti mereu ,,,,si cu toate astea speram ,,,si tot speram ,,,

  Răspunde
 10. Ioan Mihaela
  vineri, 12 august 2016, 22:14

  LICEUL DE ARTE DIMITRIE CUCLIN din Galati ,este un liceu care imbina arta cu sportul ….si merita si el ca multe alte institutii de invatamant sa beneficieze de aceasta campanie.Copiii vor fi cei mai fericiti si motivati pentru miscarea zilnica.Micii PICASO….vor deveni mai activi si mai plini de energie.MINTE SANATOASA IN CORP SANATOS!!!

  Răspunde
 11. Bruma Sorinela
  marți, 16 august 2016, 11:48

  Se mai pot face inscrieri? As dori nespus de mult sa sprinin activitatile sportive din scoala care o reprezint.

  Răspunde
 12. oli
  joi, 1 septembrie 2016, 07:53

  Oare se poate afla cand se afiseaza lista cu acolile care primesc mingi? A trecut foarte mult timp de la inchiderea inscrierilor si nu mai apare nimic pe site, doar sa asteptam 😐. Oare in ce stadiu s-a ajuns si se mai dau mingile?

  Răspunde
 13. oli
  marți, 13 septembrie 2016, 15:13

  Chiar nu afla nimeni ce se intampla cu campania? Nu reusesc sa le trimit hn mesaj celor de la FRH.

  Răspunde
 14. oli
  miercuri, 7 decembrie 2016, 21:53

  Suntem in decembrie iar campania Mingi in scoli nu s-a finalizat. Deci, a fost o mare teapa. Păcat!

  Răspunde
 15. Roman Valeria
  duminică, 18 decembrie 2016, 20:29

  A fost chiar pe bune campania „Mingi in scoli”. La mine in scoala chiar a sosit un set de mingi de handbal, vineri, 16.XII.2016.Multumiri initiatorilor !

  Răspunde
  • oli
   duminică, 18 decembrie 2016, 21:18

   E bine ca se stie un final. Felicitari!

   Răspunde
  • oli
   duminică, 25 decembrie 2016, 20:56

   Cate mingi ati primit?

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *