Terra Tourism: Ce destinații de vacanță preferă familiile care au copii

Terra Tourism, agenție de turism specializată pe nișa vacanțelor de familie:

“Familiile cu copii sunt dispuse să aloce un buget mai mare decât în cazul unei vacanțe în doi. Pentru ele primează siguranța și confortul, astfel că aleg locuri de vacanță ușor accesibile ca distanță și călătorie, unde cei mici să își ocupe mereu timpul cu activități potrivite vârstei lor și să poată socializa cu alți copii.

Bugetele diferă în funcție de mai multe elemente asupra cărora ne consultăm cu clienții noștri și ținem cont de cerințele lor. Totuși, un exemplu util în acest caz este un sejur pentru lunile clasice de vacanță, de șapte nopți și transport cu avionul pentru o destinație de patru stele din Grecia, care pornește de la 1.000 de euro pentru doi adulți și un copil cu vârsta de până la 12 ani, dar poate depăși 2.500 de euro în cazul unui resort luxos, cu foarte multe facilități”, a declarat Oana Dunel, director general și fondator Terra Tourism.

Analiza pentru astfel de vacanțe arată că mamele cu bebeluși sau copii până în doi ani preferă resorturile mai liniștite, situate chiar pe plajă sau cât mai aproape de aceasta, și care oferă camere gândite special pentru familii sau apartamente cu chicinetă.

Organizarea acestora și elementele de care țin cont părinții cuprind opțiuni precum aparatura pentru pregătirea meselor (încălzitor de biberoane, fierbător, plită electrică etc.), foarte utilă mai ales dacă există un regim alimentar special pentru copii.

De asemenea, de foarte mare interes pentru mame sunt și cluburile de vacanță, care oferă cursuri de înot sau activități pentru copii și bebeluși sau extra-facilități precum închirierea sau vânzarea de jucării ori accesorii de plajă pentru copii.

În cazul familiilor cu copii care au vârste începând de la doi ani, cel mai adesea sunt alese cluburile de vacanță cu sistem all-inclusive, localizate direct pe plaje fără pietre și cu intrare lină în apă.

Contează foarte mult la acestea și pachetele cu programe interesante pentru copii, cum ar fi piscinele special gândite pentru aceștia, jocurile interactive, parcurile acvatice, minidiscotecile, dar și serviciile de baby-sitting. Un plus îl reprezintă hotelurile cate dispun de parcuri de aventură pentru copii, minigrădină zoologică și echitație cu ponei.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)