Gillette a lansat clipul “Perfect Isn’t Pretty”, dedicat sportivilor care participă la RIO 2016

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

La mai puțin de o lună distanță până la Ceremonia Oficială de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio, Gillette lansează clipul Perfect Isn’t Pretty – spotul principal al campaniei realizate cu ocazia Jocurilor Olimpice.

Perfect Isn’t Pretty aduce în lumina reflectoarelor munca intensă pe care sportivii o depun în timpul antrenamentelor, iar personajele principale sunt sportivii din lotul global de ambasadori ai Gillette:  Neymar Jr. (Brazilia, fotbal), Ashton Eaton (SUA, decathlon), Ning Zetao (China, înot) și Andy Tennant (Marea Britanie, ciclism).

https://www.youtube.com/watch?v=xRXfevLDZBc

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Gillette a lansat clipul “Perfect Isn’t Pretty”, dedicat sportivilor care participă la RIO 2016”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)