Cică 6 din 10 părinți spun că cei mici se murdăresc când se joacă. Voi de ce ajungeați murdari acasă când erați mici?

Pe vremea când eram eu puștoaică, asfaltul era ceva existent doar în serialele americane de pe TVR1. Că am crescut la țară, Slavă Domnului, și praful de pe străzi era ceva extrem de cunoscut pentru tălpile mele și ale prietenilor de bătut mingea. Că noi ne jucam pe străzi indiferent de anotimp sau restricții de la părinții îngroziți că iar o să ajungem acasă murdari din creștet până în vârful degetelor, nu ca majoritatea copiilor de azi, închiși în case și obsedați de tablete și jocuri online, dar curați. Sau nu?

Cică totuși nu-i așa de rău așa cum îmi imaginez eu; eu și restul celor care-am crescut fără net și cu cheia la gât. Mai mult, conform unui studiu realizat de OMO Ultimate, 6 din 10 mame (respectiv 4 din 10 taţi) spun că cei mici se murdăresc atunci când se joacă în aer liber. Ba chiar și atunci când se joacă în casă, copiii îşi murdăresc hainele. Ceea ce mie, dragilor, nu poate decât să-mi sune a veste bună. :D Dacă se murdăresc în aer liber, înseamnă că se distrează și că povestea unei copilării fericite nu a ajuns de domeniul trecutului. Sau nu încă. Că hainele, ca hainele, se pot foarte ușor spălă (chiar cu OMO Ultimate, dacă tot vorbim despre asta), dar o copilărie fericită ai o singură dată șansa să o ai. Și nu dacă primești o nouă tabletă.

omo ultimate

Apropo de haine murdare și copilărie, dacă tot v-am povestit un pic despre copilăria mea, la voi cum era? De ce ajungeați murdari acasă? Căzut din copaci, înghețată pe tricou, alergat după pisici? Vă invit să-mi răspundeți în comentarii. :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)