24.05.2017

The Original Blue Brothers concertează în premieră în România

Trupa The Original Blue Brothers concertează pentru prima dată în România pe data de 18 octombrie, la Sala Palatului din București, începând cu ora 20:00.

Povestea trupei a început în 1976, ca parte a show-ului de televiziune american Saturday Night Live, când actorii John Belushi și Dan Aykroyd au înființat o trupă pentru câteva sketch-uri în cadrul emisiunii. Proiectul a devenit unul de sine stătător, iar doi ani mai târziu grupul a lansat primul lor album, intitulat ”Briefcase full of blues”. La scurt timp au cucerit Hollywood-ul cu  filmul ”The Blues Brothers”, unde au colaborat cu nume reprezentative ale muzicii jazz și blues precum James Brown, Ray Charles sau Aretha Franklin.

Biletele pentru concertul  programat în data de 18 octombrie la Sala Palatului, au fost puse în vânzare la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, după cum urmează: VIP – 300 lei, cat.I – 200 lei, cat.II – 140 lei, cat.III – 90 lei și cat.IV – 65 lei.

P. S. Biletele pot fi achiziționate de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center – etj.2, Sala Palatului, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, agențiile TUI TRAVEL CENTER și Eurolines, sau online prin: www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.startickets.ro și www.eventim.ro.

the original blue brothers

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Zucchero concertează în România pe 12 și 14 noiembrie

Ediția Comic Con din toamnă îl aduce pe Craig Parker din „Stăpânul Inelelor” în România

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *