S-a lansat campania „Și mama reciclează!”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Can Pack Recycling și Asociația Alucro – deținătorul licenței Every Can Counts, cu sprijinul Auchan România, lansează campania „Și mama reciclează!”, un proiect menit să încurajeze reciclarea dozelor de aluminiu în rândul publicului român.

Campania presupune facilitarea accesului consumatorilor la aparate speciale de colectare a dozelor uzate de aluminiu, amplasate în douăzeci de hipermarketuri Auchan din țară și alte locații cheie. Douăzeci și trei de astfel de aparate tehnologizate au fost achiziționate în total de către Can Pack Recycling în cadrul campaniei, în urma unei investiții de 200.000 de euro.

„Protejarea mediului poate fi pentru unii consumatori o noțiune abstractă și de multe ori este lăsată în seama unor organizații, însă e important să conștientizăm cu toții că o schimbare în bine depinde de fiecare dintre noi. Întrucât obiceiurile se deprind în familie, iar mama este deseori modelul la care ne raportăm, campania „Și mama reciclează!” își dorește să fie un exemplu de bună practică atunci când vine vorba de eficientizarea resurselor pe care le avem. Ne dorim ca reciclarea dozelor de aluminiu să intre în rutina românilor.”, declară Dragoș Doru, Director General Can Pack Recycling.

„Și mama reciclează!” include și un mecanism de răsplată pentru consumatorii care vor colecta dozele de aluminiu în aparatele dedicate campaniei. Astfel, în funcție de opțiunile pe care le vor alege la fața locului, cei care vor folosi aparatele din Auchan vor putea primi vouchere de cumpărături având o valoare ce reprezintă totalul dozelor introduse (fiecare doză valorează 4 bani) sau un premiu instant. La cel puțin cinci doze colectate, participanții pot opta pentru un bilet de tombolă care îi înscrie automat în extragerea pentru un premiu săptămânal sau lunar. În plus, consumatorii vor putea dona suma echivalentă dozelor introduse în aparat Asociației Non Profit Alucro, pentru programul Every Can Counts.

După ce am lansat primul aparat automat de colectare a pet-urilor în anul 2011, ne bucurăm să aducem  în 20 de hipermarketuri Auchan aparate de reciclare a dozelor de aluminiu. Începând de astăzi, clienţii Auchan pot contribui la un mediu înconjurător mai curat prin reciclarea dozelor de aluminiu. Acest program se înscrie în cadrul acțiunilor importante pentru protejarea mediului înconjurător care au drept scop gestionarea deşeurilor, alături de alte acţiuni care întăresc politica de dezvoltare durabilă a Auchan România – economisirea resurselor naturale, oferirea la vânzare a unor produse care protejează mediul, promovarea acțiunilor de responsabilitate socială şi de mediu, vânzarea produselor vrac prin oferirea gamelor variate de produse vândute în acest sistem.”, declară Andreea Săvulescu, Manager Comunicare Externă Auchan România.

Și mama reciclează

P. S. Campania „Și mama reciclează!” se derulează pe o perioadă de un an, în intervalul 30 iunie 2016 – 30 iunie 2017, iar regulamentul acesteia este disponibil aici.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)