Ionuț Ardeleanu este noul Director General Auchan România

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Grupul Auchan s-a reorganizat pe data de 23 octombrie, iar Ionuț Ardeleanu este noul Director General.

Iată detalii:

La data de 23 octombrie 2015, Grupul Auchan anunţa o nouă organizare a sa la nivel internaţional, menită să asigure îmbunătăţirea pârghiilor de performanţă, să dea mai multă libertate de acţiune fiecăreia dintre cele trei mari meserii (comerţ, imobiliar, bancă) şi să permită câştigarea în flexibilitate şi rapiditate.  Cu această ocazie a fost anunţată crearea Auchan Retail, companie ce regrupează toate meseriile de comerţ alimentar : hipermarketuri, supermarketuri, proximitate, drive şi e-commerce, condusă la nivel internaţional de Wilhelm Hubner, în calitate de Director General şi de Vianney Mulliez, în calitate de Preşedinte neexecutiv.

În cadrul noii organizări internaţionale şi locale şi continuând ambiţia de a fi o companie românească, discount şi agilă, rentabilă, modernă şi responsabilă, François Remy, noul preşedinte Auchan Retail România anunţă numirea lui Ionuţ Ardeleanu, 34 ani, în funcţia de Director General Auchan România.

3ca5b592-3902-4f36-81ff-0ed661f365e8

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)