Se caută Capitala Tineretului din România

Pe data de 28 iunie a avut loc conferința Capitala Tineretului din România 2017,care a marcat deschiderea competiției pentru acest titlu, la care se pot înscrie toate orașele din țară.
Titlul de Capitala Tineretului din România funcționează pe principii similare cu cel de „Capitala Europeană a Tineretului”, deținut de Cluj-Napoca în anul 2015. Primul oraș din țara noastră care deține acest titlu este Timișoara, care și-a asumat pionieratul programului în perioada 2 mai 2016-1 mai 2017.
Obiectivul programului Capitala Tineretului din România este să dezvolte strategii de dezvoltare locale pentru tineri și să-i implice activ în procesele decizionale din orașele lor pe teme ce țin de educație, cultură, politică demografică și alte domenii de interes pentru ei, dar și să stimuleze autoritățile publice locale și companiile private să susțină și se implice în implementarea proiectelor propuse în cadrul programului.

Data limită până la care pot fi depuse candidaturile complete pentru titlul de „Capitala Tineretului din România 2017” este 14 octombrie, ora 23:59, la adresa de mail haisavorbim@capitalatineretului.ro. Candidații vor fi anunțați despre primirea și eligibilitatea candidaturilor până la data de 18 octombrie.

capitala tineretului din romania

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)