Ce vouchere poți să câștigi dacă plătești cu cardul Visa la eMag și la Kaufland

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Cum mă știți îndeobște atras de niște oferte care să vă atragă :)), am zis să vă raportez despre campania Visa intitulată ”Alege-ți oferta cu Visa”. Care, cumva, împacă și tabăra celor care cumpără mai mult online cu tabăra celor care cumpără mai mult offline. Nu că există o ceartă sau ceva, desigur, dar am zis și eu să se vadă că apreciez abordarea duală, cum ar veni, în această campanie :D

Ideea este, după capul meu, una simplă: adică, dacă tot cumperi lucruri cu cardul Visa, de ce să nu beneficiezi și de niște vouchere? Care vouchere, după cum puteți vedea în enumerarea de mai jos, nu sunt chiar de colea, ca să zic așa.

Detalii găsiți pe siteul campaniei. Eu vă dau doar pașii în urma cărora puteți intra în posesia voucherelor, pe care le puteți utiliza după cum vedeți mai jos.

Pasul 1: Plăteşti cu orice card Visa la Kaufland sau online pe www.eMAG.ro, m.eMAG.ro sau in aplicatia eMAG, în perioada 23 mai – 3 iulie 2016.
Pasul 2: Primeşti instant voucherul din care îţi alegi oferta.
Pasul 3: Te bucuri de oferta aleasă când plăteşti cu cardul tău Visa la partenerul campaniei.

Ce vouchere primiți dacă faceți pașii de mai sus

voucher visa 1

voucher visa 2

vouchere visa

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)