Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Urmează Masters Darts România la Cluj. Intrarea este liberă :)

Federația Română de Darts, alături de Cluj Darts Club, va organiza finala Campionatului Național a sezonului competițional 2015/2016 la Iulius Mall Cluj.

Programat în perioada 29 iunie – 2 iulie, Masters Darts România va reuni primii 48 cei mai buni jucători de la masculin, precum și cele mai bune 16 jucătoare din competiția feminină.

Deținătorii trofeului de campion național, Oana Bârsan (Piatra Neamț) și Adrian Frim (Cluj-Napoca) vor încerca să-și apere titlul anul acesta, dar miza competiției este reprezentată și de calificarea în echipa națională a României pentru Campionatul European de Darts din Olanda, programat în luna septembrie.

Până în acest moment, din echipa națională a României fac parte Răzvan Negoț și Monica Dan, ambii din Brașov, grație pozițiilor de lideri de la finele sezonului regulat. Mai departe, cei mai buni trei jucători și jucătoare de la finala Campionatului Național de Darts urmează să întregească lotul național de opt persoane.

Programul de desfășurare a competiției va fi, zilnic, în intervalul orar 12:00 – 19:00, iar sâmbătă între 12:00 și 21:00. Intrarea pentru spectatori va fi liberă, iar organizatorii au pregătit pentru aceștia numeroase surprize, urmând ca în pauzele dintre meciuri să fie acordate premii pentru cei din public.

P. S. Cele mai importante meciuri vor fi disponibile sub formă de livestreaming pe federatiedarts.ro, iar semifinalele și finalele se vor desfășura pe scena special amenajată.

masters darts romania

Un comentariu la “Urmează Masters Darts România la Cluj. Intrarea este liberă :)

  1. JavaScript Răspunde

    Ce pacat ca nu am ajuns si eu pe acolo… treaba mai mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.