Salut inițiativa Susținător al Culturii Românești. Ceea ce vă doresc și vouă :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Mă enervez destul de rar, dar mi se urcă sângele la cap când îi văd pe cei care privesc isprăvile românilor cu dezaprobare doar pentru că sunt făcute, ei bine, de români. Nu știu de ce avem ca nație tendința aceasta de a ne da singuri șuturi în popou și de ce-i promovată iluzia că tot ce e bun, frumos și util, trebuie că există pe undeva prin străinătățiuri că la noi n-are cum. Și nu-mi spuneți că nu-i așa că din cinci personaje participante la o discuție, probabilitatea să fie măcar unul Gigi Contra pe țara asta e mare. Cel puțin din experiența mea, că n-am făcut niciun studiu, așa că nu aruncați cu pietre.

De cealaltă parte a baricadei sunt lunaticii care investesc în proiecte nișate pe diferite domenii; proiecte care promovează o Românie pe care ei o văd cu potențial. Și slavă Ălui de Sus că lunaticii de acest fel sunt tot mai mulți. Exact ca cei care au gândit proiectul Susținător al Culturii Românești – adică Tiberiu Mercurian în frunce (ca inițiator) și echipa kulture – proaspăt lansat la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.Ia vedeți despre ce-i vorba:

Proiectul Sustinator al Culturii Romanesti, marca kulture isi propune sa recunoasca si sa promoveze companii sau initiative ale mediului privat care comunica imaginea de brand prin evenimente culturale sau sprijina prin mijloace proprii evenimentele artistice, sustinand in acest mod dezvoltarea miscarii artistice din Romania.

„Sustinator al Culturii Romanesti este o disctinctie pe care o vom acorda anual companiilor care sustin prin actiunile lor cultura si mediul artistic romanesc. Vom avea un juriu format din oameni exceptionali, in rindul caruia vor fi prezenti reprezentanti ai mediului artistic si al celui de afaceri. Pana in prezent au raspuns afirmativ la propunerea de a fi membru in acest juriu in 2016 doamna Gilda Lazar- Corporate Affairs Director JT International  si domnul Constantin Chiriac, director al Festivalului International de Teatru de la Sibiu, urmand ca pana la finele lunii august juriul sa fie completat cu inca patru personalitati”, a declarat Tiberiu Mercurian, initiatorul proiectului.

susținător al culturii românești
fotografie realizată de Radu Bădoiu

„Juriul va delibera in baza unor propuneri venite din randul organizatorilor de evenimente  artistice sau in baza depunerii unei candidaturi venita din partea mediului privat. Inregistrarea propunerilor se va face pana la data de 30 Septembrie, urmand ca distinctia Sustinator al Culturii Romanesti sa fie acordata in cadrul Conferintei de marketing cultural,organizata  in acest an la data de 20 octombrie, a adaugat Mercurian.

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)