Adaptive Bee a lansat UR Browser

AdaptiveBee este un startup franco-român specializat în crearea de produse digitale pentru PC și platforme mobile și anunță că lansează versiunea beta a UR Browser, un produs la care s-a lucrat intens în ultimul an și care reunește tehnologia și conținutul digital într-un navigator de Internet.

În calitate de browser all-in-one, UR Browser oferă o navigare sigură, opțiunea de personalizare cu o galerie vastă de teme și elemente, o unealtă de descărcare care asigură securitatea fișierelor descărcate și o galerie media pentru organizarea și rularea acestora – toate acestea direct din navigatorul de Internet.

Bazat pe software-ul open-source, Chromium, dezvoltat de comunitatea online şi folosit și îmbunătățit de Google în browserul Chrome, UR Browser beneficiază de o securitate sporită, pe lângă caracteristicile dezvoltate pe cont propriu, precum scannerul de fișiere încorporat, destinat descărcării în siguranță maximă a fişierelor de pe Internet. După succesul mai multor aplicații pentru smartphone, în special UR 3D Launcher și UR Launcher, AdaptiveBee își propune să extindă personalizarea și mai departe de platforma Android. Cu un browser disponibil pentru PC, în platformele Windows și macOS, UR Browser dorește să țintească o audiență cât mai largă.

P. S. UR Browser poate fi testat aici.

2 comentarii la “Adaptive Bee a lansat UR Browser

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: