Weihenstephaner Hefe WeissBier, în portofoliul United Romanian Breweries Bereprod

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragilor, când vă mai dau câte o informație despre bere, mai că mă apucă melancolia de pe vremea când tastam de zor articole despre bere, pe preafrumosul Blog de Bere al Kooperativei 2.0. Dar ce să-i faci? Riscurile meseriei, dacă îmi dați voie să le numesc așa. Revenind la subiect:

Începând cu luna iunie, URBB (United Romanian Breweries Bereprod )își extinde portofoliul prin adăugarea uneia dintre cele mai apreciate beri la nivel mondial, Weihenstephaner Hefe WeissBier. Fabricată în cea mai veche berărie activă din lume, Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephan sau Berăria de Stat Bavareză Weihenstephan, multi-premiata Weihenstephaner Hefe WeissBier este produsă după o tradiție veche de secole.

Weihenstephaner Hefe WeissBier este o bere de grâu nefiltrată, galben-aurie, cu note de scorțișoară, ce impresionează consumatorii cu aroma sa proaspătă de banană. Este corpolentă și are un gust subtil de drojdie fermentată. A primit multiple recunoașteri pentru calitatea sa excepțională, câștigând medalii de aur în cadrul World Beer Awards în 2015, la categoria bere de grâu – Bavarian Hefeweiss,  International Beer Challenge 2015, World Beer Cup 2016 Award și Australian International Beer Award 2016.

Weihenstephaner Hefe WeissBier poate fi savurată în orice moment al zilei, servind drept un companion excelent al preparatelor pe bază de pește și fructe de mare, al brânzei picante sau al tradiționalului cârnat bavarez. Are un conținut de alcool de 5.4% și este distribuit atât în rețelele de magazine, cât și în horeca, în variantele de sticlă nereturnabilă de 0.33 l și butoaie de 30 l, pentru horeca.

Weihenstephaner Hefe WeissBier
foto: baierikelder.ee
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)