Sandalandala a avut cel mai aglomerat weekend din această vară. Iată cum a fost :)

Mna, ce să zic, în timp ce unii se distrau prin Sandalandala în weekend, alții (aka eu :)) ) se pregăteau pentru examenul de licență. Dar nu-i nimic că întâmplarea face că vineri îmi iau gașca de oameni proaspăt scăpați de chinurile ultimului an universitar și plecăm în Vamă. Tot la Sandalandala, sâc! :D

Până atunci, uite cum a fost săptămâna trecută în camping (vorba circulă că ar fi cel mai fain amenajat din Vamă):

Alte informații pe care le-am luat în calcul când ne-am rezervat cortul acolo a fost că am auzit că e sigur, că băile sunt curate și că este foarte aproape de plajă. În plus:

Cazarea în campingul Sandalandala pentru trei zile costă 174 de lei pentru două persoane. Tariful este valabil pentru cei care vin cu propriul cort, iar dacă aleg corturile deja pregătite îi costă 210 lei. Pentru 360 de lei pot alege să aibă și două paturi.

P. S. Toți cei care vor să se distreze la Sandalandala sunt așteptați în continuare, iar cea mai aglomerată perioadă se preconizează a fi între 20 iulie și 15 august. Totodată, în perioada 11 – 13 august se va desfășura Sunset Festival, un eveniment dedicat muzicii urbane, pentru care biletele de acces pot fi cumpărate de pe site. În acest sezon, Sandalandala așteaptă aproximativ 10.000 de turiști în camping.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: