Chuck Norris vs Comunism, disponibil pe HBO GO, fără abonament

HBO GO continuă șirul documentarelor care pot fi vizionate fără abonament, cu producția Chuck Norris vs Comunism, regizată de Ilinca Călugăreanu, producție care va fi disponibilă timp de o lună pe HBO GO.

Filmul spune povestea Irinei Margareta Nistor, o femeie foarte determinată și pasionată a cărei voce pătrunzătoare și marcantă a inspirat o țară întreagă. În România anilor ‘80, mii de filme din Occident au trecut dincolo de Cortina Roșie și au deschis o fereastră către lumea liberă pentru cei care au îndrăznit să privească mai departe. Piața neagră cu casete video și o traducătoare curajoasă au adus magia filmului în mijlocul oamenilor.

La mijlocul anilor ‘80, mii de filme de la Hollywood au fost introduse ilegal în țară, printr-o operațiune bine pusă la punct care s-a lărgit tot mai mult, ajungând în casele a milioane de români. Filmele au fost dublate de o traducătoare curajoasă a cărei voce specială a captivat întreaga națiune și a devenit un simbol al libertății. Poveștile curajoase cu actori de acțiune, ca Chuck Norris și Jean-Claude Van Damme, au captivat imaginația fiecărui copil, însă locurile exotice și contextele din filme au fost cele care au hipnotizat audiența.

P. S. Documentarul Chuck Norris vs Comunism poate fi urmărit aici.

Chuck Norris vs Comunism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: