Ce ziceți de skilldetector.com? E o nouă platformă de recrutare

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Tudor Copaci mi-a povestit una-alta despre skilldetector.com și am zis să dau informația mai departe, să nu o păstrez doar pentru mine că vorba aceea, sharing is caring sau ceva.

Și, dacă vă întrebați care-i faza cu skilldetector, iaca aici o listă de chestii avantajoase ale platformei:

  1. La fiecare anunț postat, aveți posibilitatea să adăugați un test de evaluare. Punctajul obținut de către candidați poate fi folosit ca filtru în procesul de recrutare. Candidații își pot demonstra abilitățile și au șansa să fie selectați, chiar daca le lipsește o diplomă de specialitate sau nu au experiență profesională suficientă.
  1. Aveți posibilitatea să gestionați în timp real candidații pentru un job, prin marcarea acestora drept candidat adecvat.
  1. Puteți scrie o recenzie pe CV-ul candidaților. Astfel în timpul interviului, persoana evaluatoare va scrie observațiile sale, care pot fi citite apoi în timp real de oricine din companie (șef departament HR sau director general) in vederea facilitării urmăriri in mod direct, online, a procesul de selecție. Recenziile sunt vizibile doar în interiorul companiei.
  1. Candidații pot crea un CV multimedia, care pune în evidență mult mai bine realizările personale comparativ cu CV-ul clasic (cu posibilitate de adăugare video de prezentare, portofoliu detaliat etc.). De asemenea, CV-ul poate fi editat în mod avansat, rubricile pot fi redenumite sau eliminate.
  1. Toate CV-urile sunt egale, nu există noțiunea de CV premium, pentru că toți suntem egali și singurul criteriu pentru angajare ar trebui să fie competențele fiecăruia.

Mna, voi decideți ce și cum, eu v-am anunțat. :D

skilldetector.com

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)