Primul festival de modă din România destinat persoanelor cu dizabilități. Respect!

Primesc mail de la Mihaela. În care mă întreabă dacă pot să o ajut cu ceva. Și mă uit la ce mă roagă. Și mă emoționez instant. Uitați-vă și voi: primul festival de modă din România destinat persoanelor cu dizabilități.

Respect maxim pentru inițiatori și pentru cei care au ales să participe la acest eveniment. Și, cum se zice în Maramureș, Dumnezo vă-mburde-n rai!

„În Pași Rotunzi” este un eveniment organizat la Braşov pe 29 şi 30 iunie de Consiliul Național al Dizabilității din România – CNDR, reprezentantul în România al European Disability Forum, în parteneriat cu Asociația “Pași Rotunzi” şi Bya Fashion. Este vorba de primul Festival de Modă destinat persoanelor cu dizabilități in cadrul caruia vor defila 17 modele cu diferite dizabilități, dintre care patru băieți.  Aceștia vor prezenta creaţii marcaDoina Levintza, Cătălin Botezatu, Patuschinsky şi Bya Fashion.

Obiectivul acestui eveniment îl reprezintă, atât incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități, cât şi depăşirea barierelor mentale şi a prejudecăţilor autoimpuse. Prin modă, muzică, dans şi momente artistice unice vor fi promovate persoanele cu dizabilități, fără a fi excluse persoanele fără dizabilităţi asa cum, din păcate, se întâmplă uneori în societatea noastră, însă, tocmai invers.

La ora actuală, în România există 750.000 de persoane cu dizabilităţi.

pasi-rotunzi

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Primul festival de modă din România destinat persoanelor cu dizabilități. Respect!”

  1. Iti multumesc mult Cristian ca ai dat curs rugamintii mele, chiar daca stiam in sufletul meu ca o sa faci asta pentru ca de 3 ani de cand am descoperit platforma BlogalInitiative am inceput sa-l cunosc putin si pe Chinezu si sa-mi dau seama ca e un om de isprava!
    Iti multumesc pentru ajutor si ma inclin!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)