Au început înscrierile pentru Impact Startup Factory

Impact Hub în parteneriat cu Impact Hub Zürich anunță lansarea acceleratorului Impact Startup Factory, cu scopul de a identifica și a sprijini acele idei de afaceri ale căror produse, servicii sau tehnologii aduc beneficii pentru planetă și comunități.

Fie că au deja o idee de business sau vor să facă parte din cadrul unor echipe existente, antreprenori din București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara vor beneficia de îndrumarea unor mentori și a unor experți în sustenabilitate în fiecare etapă de dezvoltare a startup-ului, de la identificarea clienților potriviți și confirmarea faptului că produsul va vinde cu succes pe piața țintă, până la construirea unui plan de afaceri și lansarea produsului/serviciului.

Programul cuprinde un bootcamp de dezvoltare al proiectelor, sesiuni de mentorship, testare și validare a business-urilor pe piață și prezentarea proiectelor în fața unui juriu alcătuit din membri ai echipei de mentori, printre care și Alex Ghiță (Educativa), Mircea Patachi ( UNLOQ Systems6), Cristian Prajitură (NetConnect Internet), Stelian Burduhos (Horeca Land Romania), Mircea Drăghici (Venture Growth Partners), Ovidiu Toader, Paul Ghiță (Mellow Drinks) și Lorand Mynio. În urma jurizării 6 echipe vor beneficia de un fellowship, care include o vizită de două zile la Zurich pentru a interacționa cu investitori și antreprenori internaționali pentru dezvoltarea proiectelor. Ultima etapă din cadrul Impact Startup Factory presupune un program intensiv de 4 luni de pregătire și lansare pe piață a business-urilor.

P. S. Detalii aici.

Impact Startup Factory

2 comentarii la “Au început înscrierile pentru Impact Startup Factory

  1. free logo Răspunde

    Multa materie cenusie pusa la munca.

  2. Javascript function Răspunde

    Un program ambitios si incarcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: