Fairy Trail, un nou traseu pentru pasionații de mountain biking, deschis la Sinaia

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Bike Resort Sinaia inaugurează Fairy Trail, un traseu de tip all mountain, cu o lungime de 2.5 km și desfășurat pe un parcurs sinuos între stațiile Gondolei Sinaia, tronsonul 1000-1400.

Proiectat pentru a putea fi parcurs de cât mai multe categorii de rideri, de la începători până la cei mai avansați, de la familii cu copii până la rideri experimentați, acesta poate fi coborât și cu o bicicletă de tip hard-tail. Construirea și amenajarea lui Fairy Trail au fost demarate în toamna anului 2015 și din data de 18 iunie va fi deschis pentru oricine vrea să-l parcurgă.

Noul traseu reflectă cu acuratețe originea și spiritul mountain biking-ului. Cotat cu nivel mediu de dificultate, Fairy Trail este un single-track autentic adresat majorității pasionaților de mountain biking. Natural și feeric, traseul te introduce într-o lume de basm și îți oferă bucuria de a te distra fără a fi restricționat de dimensiunea suspensiilor bicicletei.

fairy trail

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Fairy Trail, un nou traseu pentru pasionații de mountain biking, deschis la Sinaia”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)