Caravana Metropolis revine în Arad, Sibiu, Timișoara și Brașov

V-am raportat anul trecut traseul parcurs de Caravana Metropolis –  un proiect fain, cu proiecții de filme europene în aer liber – ce va fi reluat și în 2016 urmând să ajungă în Arad, Sibiu, Timișoara și Brașov.

Într-o perioadă în care din ce în ce mai multe cinematografe se închid iar majoritatea filmelor care intră în rețeaua de distribuție și au spectatori sunt blockbustere, Caravana Metropolis aduce filmul european de autor mai aproape de publicul larg și este evenimentul care aduce cei mai mulți spectatori  pentru acest tip de cinema.

13 filme de autor vor fi proiectate de marți până duminică, de la orele 21:30, utilizând un ecran gonflabil de 120 m², și singurul proiector digital mobil din țară, de 17.000 lumeni, care permit urmărirea filmelor la o calitate înaltă, întâlnită în marile cinematografe ale lumii. Filmele din selecția oficială, drame, thrillere, documentare pentru toate gusturile și vârstele, se bucură de numeroase premii la importante festivaluri internaționale, precum Cannes, Berlin, sau Premiile Oscar și BAFTA. Majoritatea filmelor abordează teme contemporane importante, precum criza refugiaților, holocaustul, consumul de droguri, LGBT sau identitatea femeii în societate.

P. S. Caravana pornește la drum pe 5 iulie. Aruncați un ochi aici pentru programul complet.

carava metropolis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: