Caravana Metropolis revine în patru orașe din țară

Așa cum v-am obișnuit, vă țin la curent cu evenimentele din țară, iar astăzi e vremea să vorbim de unul simpatic tare: Caravana Metropolis:

Caravana Metropolis revine în 2015, după trei sezoane în care a strâns peste 200 000 spectatori, în toată țara, dintre care peste 90 000 doar anul trecut. Evenimentul se va desfășura în perioada 7 iulie – 23 august la Arad (7-12 iulie), Timișoara (14-19 iulie), Brașov (28 iulie-2 august) și Sibiu (18-23 august) în piețe centrale sau parcuri, iar intrarea la toate proiecțiile este liberă.

Caravana Metropolis își propune să aducă filmul european mai aproape de publicul larg, în lipsa cinematografelor de artă care aproape au dispărut din România. 12 filme de autor vor fi proiectate de marți până duminică, de la orele 21:30, utilizând cel mai performant echipament de proiecție în aer liber din România, un ecran gonflabil de 120 m², și singurul proiector digital mobil din țară, de 17.000 lumeni, care permit urmărirea filmelor la o calitate înaltă, întâlnită în marile cinematografe ale lumii.

Programul îl găsiți aici.

Un comentariu la “Caravana Metropolis revine în patru orașe din țară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: