Dăruiește Ziua Ta via Galatom, tare faină campanie

Mie nu prea îmi place să îmi sărbătoresc ziua de naștere din simplul motiv că am eu pitici și cred că e aiurea să celebrezi în ziua în care te-ai născut.

De ce? Păi în primul rând, oricum n-ai niciun merit că e ziua ta – timpul a trecut și a făcut el toată treaba :)) – și, pe de altă parte, nu poți sărbători faptul că ești viu, sănătos, realizat și simpatic oricând ai chef?

Dăruiește Ziua Ta

D-aia mi-aș dărui ziua de naștere oricând și cu ocazia aceasta îi scap pe prietenii mei de chinul de a-mi alege un cadou :D. Iar cei de la Galatom s-au gândit la o modalitate faină de a o face:

Galantom, platforma de fundraising pentru organizații nonguvernamentale, lansează campania socială Dăruiește Ziua Ta, prin care îi încurajează pe cei care îşi serbează ziua de naştere ca, în loc să primească un cadou clasic, să îi îndemne pe cei dragi din jurul lor să facă o donație pentru un proiect social susținut de ei.

Toți cei care se aniversează în lunile care urmează și doresc să se alăture campaniei, o pot face foarte simplu, accesând site-ul galantom.ro/daruiesteziuata. Trebuie doar să aleagă o organizație și proiectul acesteia pe care doresc să îl susțină (poate fi o organizație din cele peste 100 înscrise pe Galantom.ro sau una propusă de ei). Apoi, își creează o pagină personală de fundraising, pe care o promovează online și offline, prin intermediul căreia se pot colecta foarte ușor donații online, prin plata cu cardul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: