Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Ce mișto e Talalaic-ul lui Vizi Imre!

Eu n-ascultam Vizi Imre, recunosc, dar după ce am dat de noua lui piesă – Talalaic – starea aceasta de fapt s-a schimbat definitiv :D. Chiar sunt curioasă să-l văd și într-un concert pe stimabil.

Revenind la Talalaic, presimt că vara aceasta îl vom auzi la toate radiourile, pe toate plajele, la toate grătarele și la toate petrecerile.  Și nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, ci doar să așteptați câteva săptămâni. :)) Până atunci, ia aruncați un ochi pe clip:

„Vara e momentul lansarilor de piese cu videoclipuri la mare, cu putine haine, stiti despre ce vorbesc. Eu nu sunt impotriva acestor lucruri, fiecare este ce fel de artist vrea, insa eu tin foarte mult la mesajul transmis de versurile mele.  Piesa “Talalaic” e foarte vesela, nu vreau sa fie cu suparare pentru nimeni. Trebuie luata ca atare, e un pamflet”, spune Vizi Imre despre noua lui piesa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.