Haideți cu noi la Festivalul Internațional de Statui Vivante!

Spun ”cu noi” pentru că o să fim o gașcă faină din Kooperativa 2.0 la a șasea ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante, eveniment organizat de Teatrul Masca, cu intrare liberă. Festivalul începe pe 16 iunie, la ora ora 20.00, la Casa Filipescu Cesianu (aflată la intersecția dintre Calea Victoriei și Strada Sevastopol, București), un loc nou și foarte frumos din București, pe care este chiar păcat să nu îl vizitați cu această ocazie!

Evenimentul de lansare de pe 16 iunie poartă numele de Noaptea Statuilor Vivante și acolo se va întâmpla cum îi zice numele :)) Adică cei de la Teatrul Masca o să vină și o să se prefacă în statui. Dar de alea vivante. Furculition, da :))

Și, pentru că acest eveniment este o oportunitate foarte faină de fotografii, am zis să organizam și un Instameet, după cum urmează (dau cu copy/paste de la musiu Florea):

Hai pe 16 iunie la Noaptea Statuilor Vivante, fotografiză ce te inspiră pe-acolo, apoi urcă pe Instagram cel puțin o poză cu hashtagul#statuivivante până pe data de 19 iunieiar cea mai reușită fotografie va fi premiată cu 50 de euro.

Avem și un concurs pentru bloggeri, unde punem la bătaie câte 50 de Euro pentru bloggerii care promovează Festivalul.

Care vreți să veniți vineri, 16 iunie, la ora 18.00, la Casa Cesianu și vreți să faceți parte din grupul nostru, dați un semn în comentariu sau pe office at kooperativa.ro. Ca să ne organizăm corespunzător, zic :D

Festivalul va reuni peste 40 de statui vivante prezentate în premiera de Teatrul Masca şi 20 de invitaţi străini din Olanda, SUA, Israel, Macedonia, Germania, Marea Britanie, Portugalia şi Rusia. Serile de festival vor fi încheiate prin spectacole ale Teatrului Masca realizate în tehnica statuii si a tablourilor vivante – „Zidul” şi „Arca lui Lenin”.

Festivalul Internațional de Statui Vivante susține București2021 – oraș candidat la titlul de Capitală Europeană a Culturii.

Evenimentele se desfășoară în aer liber, iar accesul la toate reprezentațiile din cadrul festivalului este gratuit.

Ediția 2016 se desfășoară în următoarele locații din București:

Casa Filipescu Cesianu (Calea Victoriei) – 16 iunie – orele 20.00-22.00

Parcul Crângași- 17-18 iunie – orele 17.00-22.00

Parcul Al. I Cuza – 19-20 iunie – orele 16.00-22.00

banner-600x400-bucharest-city-app

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)