Iată câștigătorii Burselor Superscrieri pe tema educației

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Bursele Superscrieri nu au nevoie de niciun fel de prezentare (am mai scris aici, dacă nu sunteți de acord cu afirmația anterioară), așa că, fără a prelungi suspansul, vă atașez lista de câștigători:

  1. Ani Sandu și Octavian Coman, cu proiectul Cancelaria, cu publicare în Decât o Revistă.
  2. Alex Nedea și Mircea Topoleanu, cu proiectul Medicație cu meditație. Cum se tratează un sistem de educație bolnav în sufrageriile profesorilor, cu publicare în VICE România.
  3. Anca Chimoiu, Ramona Loznianu și Antonio Cioarek, cu proiectul Bullying Educațional – relația profesor-elev în școala românească, cu publicare pe platforma ro.
  4. Andrada Fiscutean și Sorina Vasilescu, cu proiectul Depresia și sănătatea mintală în școlile din România, cu publicare pe platforma Casa Jurnalistului.
  5. Andrada Lăutaru și Mircea Topoleanu, cu proiectul Rolul părinților în eșecul reformei sistemului de învățământ, cu publicare în VICE România.
  6. Ionela Gavriliu și Cristian Munteanu, cu proiectul Școala care te învață handicapul – copii sănătoși în școli pentru bolnavi, cu publicare pe platforma ro.

P. S. Îi felicit pe toți și abia aștept să citesc materialele care vor fi gata în toamnă. Mult succes tuturor! :)

superscrieri

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)