S-a redeschis Divertiland cu o nouă zonă de distracție: „Super Paradise”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dacă sunteți fanii parcurilor de distracție acvatice, vă recomand Divertiland că tocmai s-a redeschis și, începând cu acest an, are și o zonă cu piscină olimpică pentru adulți și o piscină cu bandă antiderapantă pentru copii  (se numește Super Paradise și va intra în funcțiune din 17 iunie).

Vizitatorii parcului vor avea la dispoziție cel mai mare spațiu de distracție de vară din București, cu peste 40 hectare cu piscine, zone cu nisip, tobogane, zone de cursuri și restaurante. Anul acesta, sunt așteptați peste 180.000 de doritori de distracție acvatică, capacitatea parcului fiind de peste 7.000 vizitatori pe zi.

Prețul biletelor de acces pentru sezonul 2016 încep de la 40 de lei pentru adulți. Copiii sub trei ani beneficiază de acces gratuit, iar studenții, elevii și pensionarii (de peste 60 de ani) dispun de prețuri speciale. Vizitatorii care vin la Divertiland după ora 17:00 au, de asemenea, parte de acces la preț redus. Biletele pot fi achiziționate și online, pe www.divertiland.ro, unde vizitatorii pot găsi oferte speciale.

Transportul public spre Divertiland va fi asigurat și anul acesta prin intermediul trenurilor CFR și prin  microbuzele puse la dispoziția vizitatorilor în mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Păcii (zona Turbohale), Divertiland și retur.

P. S. Găsiți aici alte detalii. Bălăceală plăcută!

divertiland

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)