Voi ați auzit de soluția de finanțare GRENKE?

Grenke este o soluție de finanțare, dedicată  antreprenorilor (și nu numai), destul de puțin cunoscută în România. Motiv pentru care am să vă spun mai multe detalii despre situația în care puteți apela la ei:

Am zis că este un serviciu pentru (dar nu doar) antreprenori. Motivul este simplu: antreprenorii au adesea nevoie de echipamente sofisticate pe care, mai ales dacă dețin un start-up, nu și le permit.

Dacă vă recunoașteți în descrierea anterioară, adică aveți nevoie să închiriați echipamente de ultimă generație, pe care (încă) nu aveți suficiente resurse să le achiziționați (de exemplu: laptop, imprimantă, server, echipamente medicale), Grenke vă poate ajuta în această privință: în schimbul unei chirii lunare, puteți să vă folosiți de echipamentul de care aveți nevoie pentru ca afacerea pe care o dețineți să înainteze fără dificultăți.

Iată și alte avantaje pe care le aveți dacă apelați la această soluție de finanțare:

 BUGETARE CORECTA – Avans 0%;- Facturile de chirie sunt total deductibile;- Chiria in Euro este constanta pe durata contractului a.i. se pot planifica costurile pe o perioadă indelungata
RAPIDITATE – Raspuns pentru cererile trimise spre analiza in maxim 24 de ore;
SIMPLITATE – Actele necesare pentru luarea unei decizii sunt minimale si se trimit scanate pe e-mail;

P. S. Tot ce mai vreți să știți despre Grenke, veți găsi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: