Voi ați auzit de soluția de finanțare GRENKE?

Grenke este o soluție de finanțare, dedicată  antreprenorilor (și nu numai), destul de puțin cunoscută în România. Motiv pentru care am să vă spun mai multe detalii despre situația în care puteți apela la ei:

Am zis că este un serviciu pentru (dar nu doar) antreprenori. Motivul este simplu: antreprenorii au adesea nevoie de echipamente sofisticate pe care, mai ales dacă dețin un start-up, nu și le permit.

Dacă vă recunoașteți în descrierea anterioară, adică aveți nevoie să închiriați echipamente de ultimă generație, pe care (încă) nu aveți suficiente resurse să le achiziționați (de exemplu: laptop, imprimantă, server, echipamente medicale), Grenke vă poate ajuta în această privință: în schimbul unei chirii lunare, puteți să vă folosiți de echipamentul de care aveți nevoie pentru ca afacerea pe care o dețineți să înainteze fără dificultăți.

Iată și alte avantaje pe care le aveți dacă apelați la această soluție de finanțare:

 BUGETARE CORECTA– Avans 0%;- Facturile de chirie sunt total deductibile;- Chiria in Euro este constanta pe durata contractului a.i. se pot planifica costurile pe o perioadă indelungata
RAPIDITATE– Raspuns pentru cererile trimise spre analiza in maxim 24 de ore;
SIMPLITATE– Actele necesare pentru luarea unei decizii sunt minimale si se trimit scanate pe e-mail;

P. S. Tot ce mai vreți să știți despre Grenke, veți găsi aici.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Voi ați auzit de soluția de finanțare GRENKE?”

  1. Un cetatean nervos

    Sa fim seriosi ! Este un IFN prapadit ! La ei trebuie sa apelezi doar daca ai bani in cont (o idiotenie…pentru ca cine are bani, nu mai apeleaza la finantari) ! Ca sa poti lua de la ei 7700 EUR ar fi bine sa ai tu in cont 100.000 EUR ai tai ! Pai daca aveam 100.000 EUR in cont, mai aveam nevoie sa ma imprumut la ei de 7700 EUR ?!! Cam astea-i una din conditii…Alta conditie aberanta..sa ai angajati ! Pentru ce sa am angajati, daca eu sunt arhitect si lucrez freelancer ? Pai eu singur pot face o cifra de afaceri pe care o poate face o firma cu 6-7 angajati ! Pentru ce-mi trebuie angajati ?!! Daca nu ai angajati,nu te „incadrezi” la finantare ! In concluzie…niste neterminati ! Dupa cum spuneam, un IFN de prapaditi !

  2. Un cetatean nervos

    Ca o concluzie….Mergeti la o banca oameni buni ! Panarame de genul IFN-urilor (cu niste dobanzi astronomice) nu au nici o treaba cu economia reala ! Ei sunt doar pe japca !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)