M-am îndrăgostit iremediabil de fotbal când nu aveam nici măcar 8 ani…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

15 septembrie 1982. Eram doar un ciob de om, nu făcusem nici 8 ani. Și tata m-a luat cu el la meci. Nu știam ce meci, nu mă interesa foarte tare, căci nu mă puteam gândi decât la faptul că ”acum sunt mare dacă mă ia tata la meci cu el!”.

Pe drum am simțit că  e mai mult decât un simplu meci, adică prea era multă lume pe străzi, prea se cânta, prea era agitație. Iar când am ajuns la stadion am rămas cu gura căscată: nu mai văzusem în viața mea atât de mulți oameni la un loc.

Ne-am așezat la locurile noastre și eu mă uitam cu ochi mari la cei din tribune (mi s-a părut atunci că este toată țara acolo!), la cei cățărați prin copacii din jurul stadionului, la cei care se țineau, cum puteau, de garduri. Și m-am simțit important. Eu, ciobul de om de nici 8 ani, știam că asist la ceva important.

Explozia de glasuri care m-a potopit în momentul în care au intrat echipele în teren nu o să o uit niciodată. Cred că a fost momentul în care am fost virusat definitiv și irevocabil de ceea ce aș putea numi sportul live, în tribună. Emoția colectivă a celor (am înțeles după niște ani buni că au fost) vreo 30.000 de oameni m-a transformat pentru toată viața. Căci atunci am decis că vreau să fac parte mereu din așa ceva, dintr-o asemenea splendidă manifestare a ceea ce sportul poate determina în oameni.

Am trăit meciul acela nu văzând ce se întâmpla în teren, eram prea mic pentru a înțelege cu adevărat fotbalul. Dar am fremătat purtat de reacțiile publicului. M-am bucurat când s-au bucurat ei, am oftat când au oftat ei, m-am enervat când s-au enervat ei și, la final, m-am ridicat în picioare și am aplaudat alături de ei, teribil de mândru că am făcut parte din așa ceva.

15 septembrie 1982. Stadionul Dealul Florilor din Baia Mare. Ziua și locul în care FC Baia Mare a terminat la egalitate (0-0) cu marele Real Madrid. Acesta a fost meciul care m-a marcat pentru totdeauna.

În retur, băimărenii mei au reușit ce nici o altă echipă românească nu a reușit vreodată: să dea două goluri pe Santiago Bernabeu. Meciul s-a terminat 5-2 pentru madrileni. Dar ce pagină de istorie au scris băieții noștri…

UntitledCu multă emoție am scris rândurile de mai sus. Sincer să vă spun, când mi-am făcut planul de bătaie ca să vă anunț despre campania Sunt Suporter powered by Ariston Thermo (foarte mișto premii puteți câștiga, vedeți mai jos!), am zis că o să scriu fix despre prima mea amintire legată de fotbal, dar nu am anticipat că mă va arunca în halul ăsta într-o melancolie de asta :)

Dar, vorba aia, deși chinezu, om sunt! Și și mai vorba aia, dacă nu bagi la greu emoție când vine vorba despre fotbal, se cheamă că ești software, cu om! :))

Bun, acum la treabă, să revenim în prezent! Și să vă spun despre campania Ariston Thermo, care își propune să vă pregătească la modul corespunzător ca să vedeți meciurile din vara asta #așacumsecuvine. Eu am și făcut un video cu 5 sfaturi pe care vi le dau în acest sens, feel free să luați lumină microbistă! :D

Provocarea este foarte tare: trebuie să arăți cum te pregătești tu de meci, ce ritualuri ai, ce jmekerii faci, cum meditezi :)), de astea. Adică pentru cei care mânâncă fotbal pe pâine este ca un fel de 11 m executat cu poarta goală!

Puteți încărca poze sau puteți încărca video, după cum vă doresc suflețelul și știința. Desigur, trebuie să vă faceți cont pe platformă (foarte important ca să vă puteți revendica premiile!) și să citiți regulamentul (care este simplu, stați relax). Cu mențiunea că puteți participa la campanie până pe 21 iunie 2016.

Ce premii puteți câștiga?

La categoria ”Pregătirile zilei”, în fiecare zi, prin tragere la sorți, puteți câștiga un rucsac pentru laptop Case Logic WMBP115K, 15.6″, Black.

La categoria „Cel mai popular videoclip” premiul este un Televizor Smart LED LG, 123 cm, 49UF6407, 4k Ultra HD, iar câștigător va fi desemnat videoclipul cu cu cele mai multe voturi la data de 22 iunie 2016. Voturile vor fi exprimate pe platforma www.suntsuporter.ro prin intermediul butonului de Like aflat sub fiecare videoclip.

La categoria „Premiul juriului” premiul este un Televizor Smart LED LG, cu diagonala de 123 cm, rezoluție 4k Ultra HD și conexiune Wi-Fi integrată.

Aceste fiind spuse, eu vă urez succes la distracție. Căci, sunt sigur, o să vă distrați corespunzător participând la această campanie :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)