Vă invit la Jameson Film Talks, emisiunea maraton live de două zile de la TIFF!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragilor,

După ce alături de vajnicul colectiv Kooperativa 2.0 am lovit dur și irevocabil cu emisiunea live maraton de două zile #ChivasSoundofBusiness, ne-a plăcut atât de tare încât mai facem o ispravă pe măsură: Jameson Film Talks, pe 3 și 4 iunie, între 12.00 și 18.00, în cadrul celei de-a 15-a ediţii TIFF!

Din nou, vorbim despre două zile de emisiune live, cu zeci de invitați și cu și mai multe povești faine, de viață, care să își pupe feng shuiul cu motto-ul Jameson ”Sine Metu: Fear a bit less, live a bit more”. Căci simt intens că toți invitații pe care o să îi avem în emisiune o să aibă ce ne spune din perspectiva omului care a dat la o parte anumite spaime de conjunctură și s-a apucat de trăit corespunzător :)

Puteți urmări emisiunea live pe pagina de Facebook Jameson Irish Whiskey. Așa, din punct de vedere organizatoric, puteți să dați Like de pe acum paginii, ca să fiți notificați când intrăm live și pe cine avem invitat, pentru că fiecare invitat o să fie anunțat din timp, așa cum se cuvine :)

Moderatori o să fim eu și Andrei Vulpescu, monitorizați cu extremă distincție și cu acuratețe filmografică :)) de Cristina Bazavan, invitatul special permanent Jameson Film Talks, căreia îi mulțumesc pentru că a acceptat invitația noastră!

Vă rog mult să dați mai departe vestea că facem această emisiune, folosind hashtag-ul #JamesonFilmTalks, ca să audă cât mai multă lume, căci o să avem invitați faini, povești faine și – ca să merg pe principiul de bază ”dacă nu te lauzi tu, nu te laudă nimeni” :)) – toată echipa care se ocupă de realizarea emisiuni este foarte faină!

Ne vedem pe 3 și pe 4 iunie la Jameson Film Talks!

Jameson Film Talks_poster

Despre Jameson în lumea filmului                                       

Jameson Irish Whiskey are o legătură strânsă cu lumea filmului, fiind recunoscut la nivel internaţional pentru susţinerea mai multor festivaluri de film, dar şi pentru numeroase proiecte marca Jameson în industria cinematografică, precum Jameson First Shot, Jameson Cult Film Club sau Jameson Empire Done in 60 Seconds.

În linie cu această tradiţie de susţinere a artei cinematografice, Jameson sprijină în România Secţiunea de Scurt Metraj a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF). Mai mult, pentru prima dată în acest an, Jameson aduce în faţa iubitorilor de film interviuri cu invitaţii TIFF în cadrul Jameson Film Talks, un talk show online transmis live pe pagina de Facebook Jameson Irish Whiskey.

Despre Jameson Irish Whiskey

Apreciat pentru gustul fin, datorat procesului de triplă distilare, Jameson este comercializat în peste 120 de țări din toată lumea și deține titlul de cel mai bine vândut whiskey irlandez din lume. De o finețe remarcabilă, gustul Jameson se caracterizează prin prin notele dulci de malț, mirodenii și lemn de stejar.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Vă invit la Jameson Film Talks, emisiunea maraton live de două zile de la TIFF!”

  1. Pingback: Facem o emisiune live pe Facebook de la TIFF | Cristian Florea

  2. Pingback: Jameson Film Talks - Interviuri live de la TIFF 2016

  3. Pingback: Dacă vreți servicii de live streaming, am io my men :D - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)