Iată un internship fain pentru studenții de la Drept

Casa de avocatura Ionescu si Sava (despre care vă povestea Chinezu aici anul trecut) lanseaza inscrierile pentru editia 2016 a programului Ionescu si Sava Summer Academy, o scoala de vara privata adresata celor mai talentati studenti la Drept din Romania.

Ionescu si Sava Summer Academy 2016 se va derula in perioada 24-29 iulie 2016, la Poiana Brasov si se adreseaza studenților la Drept din toata tara, absolventi ai anului III de studiu.

Participantii selectati vor beneficia in mod gratuit de programul de training si workshopuri, transport si cazare in Poiana Brasov, pe toata perioada programului.

Pe durata unei saptamani, avocati, magistrati, reprezentanți ai mediului academic, ai mediului de business sau antreprenori vor oferi participantilor ocazia de a interactiona cu aspectele practice ale profesiei. Componente ale relatiei avocat – client, simulare de procese, workshopuri de oratorie, scriere sau improvizatie, cursuri legate de relevanta tehologiei sau a noilor medii de comunicare in viata profesionala – acestea sunt cateva dintre modulele Ionescu si Sava Summer Academy.  

La finalul programului, unul dintre studentii participanti va fi desemnat pentru a primi o bursa privata in valoare de 1.000 lei lunar, valabila pentru o perioada de 6 luni, precum si posibilitatea (dar nu si obligatia) de a efectua practica de specialitate in cadrul Casei de Avocatura Ionescu si Sava.

Aceasta este cea de-a 6-a editie a Scolii de Vara Ionescu si Sava. Editiile anterioare au pregatit un numar total de 100 de absolventi – profesionisti care se regasesc in prezent in calitate de magistrati, juristi sau avocati practicanti in cadrul unor case de avocatura de top din Romania.

P. S. Data limita pentru inscrierea aplicatiilor este 10 iunie 2016.
ionescu și sava

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)