Haideți cu noi în Galeria 2.0 ca să îi susținem pe băieții de la ștafeta 4×100 înot! Pentru Rio!

V-am auzit, măh, v-am auzit! Și ne-ați dat putere, măh, ne-ați dat putere!”, ne-au spus băieții din naționala de rugby a României, după un meci foarte greu împotriva Canadei. Și noi, cei din galerie, am ”jucat” din greu la meciul ăla. I-am încurajat permanent, am răgușit de cât am strigat #HaiRomânia. Dar ce i-a energizat cel mai mult pe jucători a fost când ne-au auzit cântând ”Cântă cucu-n Bucovina”.

În orice alt context, un astfel de cântec parcă nu are mare încărcătură. Dar în tensiunea unui meci important versurile alea, cântate cu imensă emoție de noi, suporterii hardcore, pot face diferența, pot aduce acel plus de energie pentru sportivi, pot să însemne, la limită, victoria și nu înfrângerea.

Pentru un sportiv este teribil de important să simtă că în tribună există cineva care este alături de el. Hai să vă zic altfel: imaginați-vă un sportiv sau o echipă, care ”joacă” fără să fie nimeni în tribună. Presiunea benefică a suporterilor are un atribut incontestabil: transmite o doză teribilă de energie în teren.

Vă invit să fiți parte din această doză de energie. Doar că de data asta terenul este bazinul de înot :) Și vă invit să veniți alături de noi ca să îi încurajăm pe băieții din echipa României de ștafetă 4×100 liber, care își joacă ultima carte pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio. Obiectivul lor este să scoată timpul de 3:15.

Trei minute și cincisprezece secunde. Atât. Trei minute și cinsprezece secunde pentru care băieții noștri se pregătesc de ani de zile. Obiectiv pe care noi, cei din tribună, putem să îi ajutăm să îl atingă. Pentru că putem fi acea doză de energie care să facă diferența.

20160521_091131960_iOSHaideți cu noi în Galeria 2.0. Sâmbătă, 28 mai, de la ora 17.00, în tribunele Complexului Olimpic de Natatie „Anatol Grintescu” din incinta Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti, în cadrul Campionatelor Internaționale de Înot ale României. Pentru că acolo băieții noștri înoată pentru calificarea la Rio. Pentru că aceasta este ultima lor șansă de calificare. Șansă din care noi putem face parte.

Intrarea e liberă, așa că vă așteptăm pe cât mai mulți!

Eu o să fiu acolo, alături de câțiva colegi din Kooperativa 2.0 și de alți bloggeri și prieteni ai bloggerilor, care au ales să îi susțină pe băieții. Dacă ajungeți, vă rog să îmi ziceți în comentarii sau pe mailul cristi.china at gmail.com, ca să vedem cum ne putem organiza mai bine, să stăm toți împreună, să ne auzim mai bine, cum ar veni :) Sau ne vedem chiar la intrare, dar vă rog să veniți pe la un 16.30, ca să putem intra împreună mai repede în sală!

Șă știți că nu doar eu vă chem să fiți alături de băieți. Nu doar eu vă îndemn să preluați #stafetadesuporter și să o dați mai departe. Ci și Camelia Potec, Andreea Esca, Andi Moisescu, Vlad Petreanu și NW Radu, alături de care am onoarea să apar în filmul de mai jos.

Vă rog să puneți și voi umărul să dați mai departe acest film, această ștafetă. Pentru ca băieții noștri să simtă că mulți români sunt alături de ei. Pentru ca noi să fim pentru ei acea doză de energie care poate face diferența :)

Tot respectul pentru Mercedes Benz România, care dă dovadă de o ”încăpățânare” superbă și sprijină și de data aceasta Campionatele Internaționale de Înot ale României și eforturile Federatiei Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), inclusiv prin asigurarea transportului tuturor sportivilor la competiție. Minunat și sloganul sub care a ales să se implice: ”Avem aceeași destinație: locul I!”. Respect maxim!

Vă mulțumesc și #HaiRomania!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)