S-au deschis înscrierile pentru ASURED, program postuniversitar pentru arhitecți & Co

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

ASURED (Advanced Studies in Urbanism and Real Estate Development) este alcătuit ca un program executiv post universitar și se află acum la cea de-a patra ediție. Participanții la primele 3 serii sunt profesioniști din imobiliare, arhitectură, urbanism, dar si domenii conexe precum avocatură, economie sau administrație, iar absolvenții  devin automat asociați ai IUA (International Urban Alliance) și se califică pentru a deveni membri RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors).

„Orașele din țara noastră, și în special Capitala, se dezvoltă haotic din cauza creșterii urbane necontrolate, a mentalitații din perioada de tranziție și a preferințelor autohtone de transport. Soluții există, însă ele trebuie să fie gândite la o scară adecvată și implementate corespunzător de către specialiști care înțeleg perfect atât planificarea urbană, cât și evoluția pieței imobiliare. Acesta este scopul ASURED, un program pe care l-am fondat luând atent în considerare modelele internaționale. S-a dovedit un mix câștigător de informații și profesioniști, fapt demonstrat și prin prezența unor studenți din Europa de Vest și SUA”, este de părere Dr. Mircea Enache, urbanist, director CEP, președinte al companiei EMI Systems, Inc. din Washington și al International Urban Alliance (IUA).

Acest program este unul dintre cele 5 din lume care oferă instruire atât în urbanism cât și în dezvoltare imobiliară, iar costurile pot fi suportate integral de către student sau finanțate de către compania la care este angajat. Aplicația celor care vor să urmeze cursurile trebuie să fie depusă până la 1 iulie 2016 și să conțină o diplomă universitară, CV-ul aplicantului, certificat de limba engleză și un eseu de motivație. Cursurile se desfășoară în București, la sediul CEP, în 12 sesiuni face-to-face de 3 zile, complementate de 4 cursuri online. Disertația finală conține o sinteză a elementelor asimilate de către cursanți și leagă cele două mari domenii ale construcției orașelor: planificare și dezvoltare. Programe similare de studii exista în Londra, Glasgow, Miami și Saint Louis. Costul unui curs de acest gen în Statele Unite depășește 40,000 dolari.

P. S. Înscrieri aici.

asured

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)