Înscrie-te la seminarul gratuit despre influenceri, din cadrul GoMag Virtual Summit.

WowFixit pare numa’ bun pentru pasionații de gadgeturi

WowFixit este un spray special menit să protejeze ecranul telefonului, tabletei, DSLR-ului, smart watch-ului și a altor dispozitive asemănătoare. Când am auzit de acest produs, m-am gândit imediat că un pasionat de gadgeturi ar fi foarte încântat să-l dețină. Iată de ce:

Calitatea promisă de WowFixit este asigurată printr-un gel de protecție care are în componență silicat de titan. Este foarte ușor de aplicat și poate fi utilizat pe orice suprafață de sticlă. Stratul final este impermeabil, antibacterian și non-toxic, fiind o soluție organică. Originalitatea produsului este dată de realizarea prin nanotehnologie, astfel acoperind toate neregularitățile de pe suprafața display-ului, protejându-l și conferindu-i duritate de până la 9H, asemănătoare proprietăților diamantelor. De asemenea, dat fiind procesul de aplicare, nu există riscul apariției de bule, cum se întâmplă în cazul foliilor de protecție. Mai mult, soluția nu afectează calitatea afișajului și nici rezoluția camerei telefonului, culorile rămânând la fel de intense și luminozitatea la fel de puternică.

„Noul gadget care ne păstrează zi de zi fotografiile, documentele importante și cele mai frumoase mesaje pe care le schimbăm cu cei dragi se deteriorează prin zgârieturi pe ecran și începe să piardă calitatea afișajului, din cauza mai multor factori externi. În momentul în care am descoperit WowFixit, am avut convingerea că el trebuie să ajungă la toți cei ce dețin cel puțin un gadget cu ecran de sticlă, pentru a avea siguranța că se pot bucura de protecția dispozitivului lor preferat. Testat și certificat de laboratoarele TUV Germania, etichetat «Made in EU», aducem acum acest produs în România și, prin intermediul partenerilor noștri, suntem încrezători că utilizatorii din România vor găsi în WowFixit o alternativă mult mai eficientă față de foliile de protecție clasice, prin proprietățile pe care doar acest produs le deține“, a declarat Ioana Rădulescu, Communication Manager WowFixit România.

P. S. Produsul doar ce a ajuns pe piața din România și se poate comanda de aici.

wow fix it

Distribuie pe:

Un comentariu la “WowFixit pare numa’ bun pentru pasionații de gadgeturi

  1. Gadgets Răspunde

    Foarte util aces produs mai ales daca tii telefonul in buzunar, e bine ca l-ati prezentat. Mai poti folosi folii protectoare dar acestea sunt greu de aplicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.