RO-Wine, Festivalul Vinurilor din România, ajunge în perioada 21-22 mai la București

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Adică chiar în acest weekend. Așadar, dacă vreți să mergeți la RO-Wine (pe Facebook îl găsiți așa), spuneți „Prezent!” la Fratelli Studious, în București pe 21 și 22 mai.

Pe parcursul celor două zile de festival vor putea fi degustate vinurile de top a peste 50 de producători, dintre care 30 autohtoni și 20 internaționali. Selecția producătorilor participanți la festival este una extrem de riguroasă, participarea făcându-se pe bază de invitație. Fiecare producător va putea prezenta un număr maxim de 5 etichete, organizatorii întărind astfel standardul calității evenimentului. Producătorilor autohtoni li se vor alătura producători din Italia, Franța, Bulgaria, Elveția si Argentina.

P. S. RO-Wine | The Wine Festival of Romania este organizat de Marinela V. Ardelean în parteneriat cu Liviu si Mihai Popescu, co-proprietarii Fratelli Group.

ro-wine

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)