Drama 5 caută 5 pasionați de dramaturgie pentru un internship plătit

Drama 5, un proiect clujean dedicat dramaturgiei românești, a dat startul la înscrieri și caută cinci preafrumoși pasionați de scrierea pieselor de teatru, pentru a participa în această vară la un rezidențiat în domeniu, alături de Alina Nelega. :D

Timp de o lună, între 1 și 31 iulie, celor cinci li se va crea cadrul ideal pentru a căpăta o mai bună înțelegere a ceea ce presupune un text de teatru și a finaliza o piesă proprie: ședințe săptămânale de lectură și feedback cu un mentor cu experiență, întâlniri cu regizori, actori, dramaturgi, producători, sprijin și încurajare pentru ducerea la bun sfârșit a ideilor lor.

În toamnă, unul din cele cinci texte va fi montat la Reactor de creație și experiment, iar celelalte patru vor avea câte un spectacol-lectură. Toate cinci vor fi distribuite, alături de recomandări, către instituții și profesioniști din lumea teatrului, pentru a le spori șansele de a deveni spectacole.

Foarte faină această chestiune, zic eu! Dacă sunteți și voi de aceeași părere și dacă, în plus, vreți să vă  și înscrieți (nu e doar pentru Cluj, nu vă panicați), aruncați un ochi aici.  Succes!

drama 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: