Drama 5 caută 5 pasionați de dramaturgie pentru un internship plătit

Drama 5, un proiect clujean dedicat dramaturgiei românești, a dat startul la înscrieri și caută cinci preafrumoși pasionați de scrierea pieselor de teatru, pentru a participa în această vară la un rezidențiat în domeniu, alături de Alina Nelega. :D

Timp de o lună, între 1 și 31 iulie, celor cinci li se va crea cadrul ideal pentru a căpăta o mai bună înțelegere a ceea ce presupune un text de teatru și a finaliza o piesă proprie: ședințe săptămânale de lectură și feedback cu un mentor cu experiență, întâlniri cu regizori, actori, dramaturgi, producători, sprijin și încurajare pentru ducerea la bun sfârșit a ideilor lor.

În toamnă, unul din cele cinci texte va fi montat la Reactor de creație și experiment, iar celelalte patru vor avea câte un spectacol-lectură. Toate cinci vor fi distribuite, alături de recomandări, către instituții și profesioniști din lumea teatrului, pentru a le spori șansele de a deveni spectacole.

Foarte faină această chestiune, zic eu! Dacă sunteți și voi de aceeași părere și dacă, în plus, vreți să vă  și înscrieți (nu e doar pentru Cluj, nu vă panicați), aruncați un ochi aici.  Succes!

drama 5

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)