Cardul BT Flying Blue, o variantă foarte bună pentru cei care călătoresc mult

Stau așa și mă gândesc, blogger bătrân și pe alocuri simpatic, la cum s-a schimbat lumea asta de când eram eu ficior… :)) Hai să mă refer doar la faza cu călătoritul. Păi în tinerețile mele, o deplasare la – să zicem – Amsterdam (un oraș în care trebe neapărat să ajungeți măcar o dată în viață!) reprezenta o adevărată provocare existențială. Lasă că prețurile la biletele de avion erau atunci science fiction, lasă că veniturile noastre erau cum erau, dar faza cu statul la coadă să îți iei viza (dacă aveai noroc să o primești, desigur), apoi asta era pentru mine șoc și groază :))

Cât de simplu este acum… Cât de ușor poți să ajungi în locurile la care altădată te gândeai doar cu jind… Trăim vremuri frumoase, adevăr vă spun vouă, din acestă perspectivă, a călătoriilor.

Ce este și mai fain: faptul că acum avem niște servicii conexe, ca să le spun așa, care ne ajută și mai mult. Dacă suntem deschiși să le analizăm desigur :) Caz concret: cardul BT Flying Blue.

Vedeți că sunteți în plină promoție! Adică, dacă aplici pentru cardul BT Flying Blue până pe 30 iunie, primești așa:

BONUS de bun venit pentru prima cumpărătură cu cardul, 3.000 sau 5.000 Mile Premiu (în funcție de cardul ales), 0 comision de emitere, 0 comision anual în primul an și șansa de a câștiga 2 bilete de avion la Amsterdam, Hamburg, Geneva sau Paris, oferite de AIR FRANCE, KLM si TAROM.

Altfel spus, dacă tot vă bate gândul să vă faceți un card care să vă ajute în călătorii, cam acum e momentul! Mă rog, nu chiar acum, acum, ci până pe 30 iunie, cum ziceam :))

Ce înseamnă cardul BT Flying Blue

card_bt_flying_blueEste un card de credit, realizat de Banca Transilvania în parteneriat cu Flying Blue prin AIR FRANCE KLM și TAROM.

Cardul îți oferă multe avantaje (după cum puteți vedea mai jos). Dar, ca punere în context, când călătorești, unul din avantajele unui card de credit este că nu te întreabă nimeni de sănătate, ca să zic așa :)) În orice țară mergi, oriunde scoți cardul, vede omul că e card de credit și se liniștește, este ok, îl procesează și #aiae! Cei care călătoriți la greu știți despre ce vorbesc, desigur.

Cardul este disponibil în două variante: BT Flying Blue Classic sau BT Flying Blue Premium.

Care sunt beneficiile pe care ți le oferă cardul BT Flying Blue

În esență, cardul te ajută să îți transformi cumpărăturile în bilete de avion și produse duty-free. Adică te duci matale și cumperi o canapea, două scaune, 1 kilogram de zahăr și, desigur, 3 beri :)) și banii pe care îi plătești se transformă în mile Flying Blue, după cum puteți vedea mai jos, când vă prezint cele două variante de card disponibile.

Tocmai de aceea spun că este un card foarte bun pentru cei care călătoresc mult. Pentru că, nu-i așa, cumpărăturile alea oricum trebuie făcute, așa că de ce să nu obții și niște beneficii de călător însetat cum ești, dacă tot dai banii ăia? :)

Cardul Flying Blue BT “Classic”

Versiunea “Classic” a cardului de tip VISA are ca beneficii principale: 1,5 mile Flying Blue pentru fiecare 4 RON cheltuiți la AIR FRANCE KLM, TAROM și în străinătate și 1,0 mile Flying Blue pentru fiecare 4 RON achitați cu acest card în Romania.

Cardul Flying Blue BT “Premium”

Acest tip de card are ca beneficii principale: 2,0 mile Flying Blue la fiecare 4 RON cheltuiți la AIR FRANCE KLM și TAROM, 2,5 mile Flying Bluw la fiecare 4 RON cheltuiți în străinătate și 1,5 mile pentru fiecare 4 RON achitați în România.

Milele se pot folosi pentru a cumpăra bilete de avion, bagaj suplimentar gratuit, up-grade clasa de zbor, produse din magazinul online Flying Blue Store sau alte produse și servicii la peste 100 de parteneri (hoteluri, închiriere mașină etc).

Închei cu un necesar reminder: până pe 30 iunie aveți timp să profitați de promoție și să aplicați pentru acest card, care vă oferă multe beneficii în plus față de o perioadă ”normală”, ca să îi zic așa.

Călătorii multe și plăcute!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cardul BT Flying Blue, o variantă foarte bună pentru cei care călătoresc mult”

  1. Pingback: Reduceri la AIR France - KLM pentru utilizatorii cardului BT Flying Blue - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)