Bucharest Technology Week, un eveniment fain pentru pasionații de tehnologie

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Mi-a atras atenția colega Liz despre Bucharest Technology Week și am zis să nu păstrez informația doar pentru mine că poate mai vrea cineva să știe despre acest eveniment.

Pe scurt, este vorba despre o săptămână dedicată pasionaților de tehnologie, ce cuprinde trei zile de expoziții interactive (cu roboți, drone și alte minunății de acest fel) și patru zile de conferințe cu speakeri din țară și de peste hotare.

Mna, eu nu sunt mare fan tech, dar dacă vă interesează isprava cu pricina, trebuie să știți că se va petrece în perioada 23-29 mai și că vă puteți lua bilete de aici.

bucharest technology week

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)