Voi ați auzit de World Doctors Orchestra până acum?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Da, World Doctors Orchestra este exact ceea ce pare: un ansamblu alcătuit din aproximativ 1000 de medici din peste 50 de țări din lume.

Scopul acestei inițiative este de a le aminti oamenilor că dreptul la sănătate nu are granițe și nu depinde (sau nu ar trebui să depindă) de interesele politice și economice. Acum, dacă mă gândesc mai bine, nu este ceea ce pare, ci mult mai mult decât pare. :)

Revenind, în România, World Doctors Orchestra va susține spectacole la Cluj, București și Brașov, iar cauza susținută în țara noastră este legată de necesitatea înființării rețelei naționale de telemedicină pentru epilepsie:

Proiectul înființării rețelei de telemedicină pentru epilepsie este inițiat de neurologul clujean Bogdan Florea, cu sprijinul Cluburilor Lions și urmărește dotarea a cinci centre din țară cu aparate video-EEG performante, crearea unei baze de date naționale a pacienților cu epilepsie și instruirea personalului medical și a asistenților cu privire la folosirea corectă a acestor aparate. Investițiile se vor realiza atat prin strângerile de fonduri organizate de Clubul Lions Transilvania, cât și prin vânzare biletelor la cele trei concerte  World Doctors Orchestra.

După încheierea turneului World Doctors Orchestra, strângerea de fonduri va continua, iar mai multe informatii despre procedura de donație sunt disponibile pe pagina epilepsy.ro și prin acțiuni specifice.

Spectacolele  vor avea loc pe 26 mai, în Cluj-Napoca la Casa Universitarilor, pe 27 mai, în Brașov la Biserica Neagră și pe 28 mai, în București la Ateneul Român.

P. S. Informații suplimentare găsiți aici.

world doctors orchestra

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Voi ați auzit de World Doctors Orchestra până acum?”

  1. Pingback: World Doctors Orchestra, 90.000 de euro pentru epilepsie - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)