Turneul de teatru IndependNet ajunge și București pe 21 și 22 mai

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Turneul IndependNet urmărește creșterea vizibilității teatrului independent în România, familiarizarea publicului cu companii de teatru din afara orașelor proprii și colaborarea între operatorii culturali independenți din țară.

Spectacolele prezentate, diferite ca teme și stilistică, au în comun faptul că au fost realizate în mod profesionist în regim independent, că au avut premiera de curând și sunt reprezentative pentru companiile care le-au produs. Turneul încearcă astfel să reprezinte varietatea și interesele comune ale unei noi generații de artiști care, încet-încet, își revendică un loc propriu în teatrul din România.

Două spectacole din Cluj-Napoca – Ea e băiat bun, coproducție Compagnie 28 și ColectivA, și Occupy Yourself, producție Váróterem Projekt – se vor juca în 21 și 22 mai la Centrul de Teatru Educațional Replika.

P. S. Turneul se află deja la jumătate, urmând să mai includă, până în iunie, încă două orașe: Timișoara și Târgu Mureș.

independNet

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)