Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Interesantă campania Arctic: Știm familiile de români din interior

Cei de la Arctic spun că cu discutat cu peste 1000 de români pentru a înțelege mai bine ce îi face unici și cum își definesc aceștia cu adevărat fericirea de acasă, atunci când își petrec timpul cu familiile lor. Noua campanie Arctic îi aduce în prim-plan pe eroii fiecărei familii, care reușesc de fiecare dată să transforme un simplu moment într-unul … ca acasă, acela care ajunge să ne definească și să ne ofere repere pe tot parcursul vieții.

Campania „Știm familiile de români din interior” reamintește faptul că fericirea nu ține de tipare, de anumite secrete sau reguli, de portrete ideale, ci de unicitatea membrilor familei și a momentelor pe care le trăiesc împreună, acasă. Familia este în continuă schimbare și astăzi fiecare membru se implică și are un rol în ceea ce definește viața de acasă. Bucătăria este locul în care se adună tot mai des, iar treburile casnice sunt realizate împreună și de aceea devin mai puțin funcționale și mai mult emoționale, apropiindu-i tot mai mult pe membrii familiei.

Timpul petrecut acasă a devenit aspirațional. Este despre a face totul împreună, despre implicare și despre crearea unor amintiri frumoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.